הבדלים עצומים ממש.אני עומדת בפני רכישת כלי כסף יקר, אילו פרמטרים אני צריכה לבדוק? מה יכולים להיות ההבדלים בין חנויות?
תלוי איזה כלי. ממליצה רק בהצורפים או חדדהבדלים עצומים ממש.
במחיר ובאיכות.
את ירושלמית ?
ירושלמית.הבדלים עצומים ממש.
במחיר ובאיכות.
את ירושלמית ?
לא יאומן איזה פער יש באותם דגמים,יש את היכל הכסף ברחוב דברי חיים(נראה לי מס' 15) שאומרים שהם הכי זולים בירושלים או בכלל בארץ,
הם מוכרים הרבה חברות והם מאוד אמינים, אבל אי אפשר לשלם שם באשראי, או במזומן או צקים. בהצלחה!
בחנות המדוברת ברוב דברי חיים יש מבחר עצום של סחורה ברמה מצוינת, והמחירים ?? פער הזוי !!!ירושלמית.
תוכל לדייק לי על אילו הבדלים מדובר?
ומקומות מומלצים?
הצורפים וחדד ידועים כאמינים,
השאלה הגדולה שלי היא דווקא על חנויות אחרות,
חנויות עם מבחר ממש מרשים, ויש לי נטיה לקנות דווקא בהן....
מה זאת אומרת?אבל....... שיהיה ברור שעדיין הצורפים וחדד המקורי יותר טוב.
אני אומר זאת מניסיון רב.מה זאת אומרת?
ואם קניתי אצלם מוצר של הצורפים? ראיתי את אותו הדבר בצורפים עצמם במחיר שונה משמעותית, למה אמור להיות הבדל באיכות???? נשמע הזוי!!
אני אומר זאת מניסיון רב.
גם מכונות כביסה יש יבואן רשמי ויש יבואן מורשה, והכל נראה אותו דבר, אבל בכל זאת יש הבדלים !!!
גם כאן הדבר ברור יש הבדל בין הצורפים מקורי למה שנמכר שם.
שוב, הסחורה שלהם מצוינת ממש ומומלצת מאד לדעתי, אך אין זה סותר, מי שרוצה את הטוב ביותר (וגם זכה בלוטו) שיקנה בהצורפים !!
יש להם גם הצורפים וגם חדד שזה בדיוק אותו איכות מהחנויות עצמם, ולי יש משם כמעט את כל הכלי כסף גם דברים מהצורפים ששם הרבה יותר זול ואותו איכות.בחנות המדוברת ברוב דברי חיים יש מבחר עצום של סחורה ברמה מצוינת, והמחירים ?? פער הזוי !!!
אבל....... שיהיה ברור שעדיין הצורפים וחדד המקורי יותר טוב.
אני אישית הייתי קונה ברחוב דברי חיים כי הפער במחיר הוא מטורף, אבל ברור שבהצורפים מקבלים מוצר יותר איכותי לאורך ימים ושנים, שומר על ברק וצבע וגם יותר עבה וכו' וכו'.
בהצלחה.
אחרי עשר שנים רואים את ההבדל, ובגדול !!!יש להם גם הצורפים וגם חדד שזה בדיוק אותו איכות מהחנויות עצמם, ולי יש משם כמעט את כל הכלי כסף גם דברים מהצורפים ששם הרבה יותר זול ואותו איכות.
אוקי יכול להיות אין לי את זה עשר שנים בכל אופן אחרי עשר שנים אני יכולה לקנות עוד קולקציה מהכל באותו מחיר או יותר זול.אחרי עשר שנים רואים את ההבדל, ובגדול !!!
אחרי עשר שנים רואים את ההבדל, ובגדול !!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים