- הוסף לסימניות
תודה!!הצללות עם סופט איר בראש והופכת בעצם את האיור לכזה שנראה פחות ממוחשב,
וואוווו, איזה תשובה!!!למשל אני מנסה לחשוב במקומך איך אני הייתי מציירת את הרעיון הזה- כי בעצם בשלב הראשון לא ניגשים ישר לדיגיטל ומתחילים לצייר אלא חושבים. כי המחשבה שמאחורי הציור יכולה להפוך לך אותו ל-פי 10 או יותר מושקע ונראה מעולה, מאשר אם תגשי ישר ללוח הדיגיטלי ותתחילי לצייר.
אז יפה, הפוזה נחמדה, אבל אני הייתי מוסיפה רקע של שקיעה או משהו- לא ממש שיראו את הים והשמש שוקעת, אלא צבעים של שקיעה. בשלב הזה הייתי מחפשת השראה באתר פינטרסט (- פשוט לכתוב 'ציור של שקיעה' באנגלית...) אחרי שהחלטנו על רקע חשוב להשתמש במברשות המתאימות כדי שזה לא ייראה ממוחשב מדיי. תחשבי על זה, אם את 'זורקת' צבע על הדף וזהו, זה כמו שתקחי טוש על דף וזהו- אז למה לך לצייר בדיגיטל? כי בדיגיטל יש לך אפשרות להשתמש בצבעים 'יבשים' במהירות במקום ליצור אור וצל בצבעים 'רטובים' ואמיתיים על דף אמיתי, דבר שייקח לך פחות זמן בדיגיטל. בדיגיטל את גם יכולה למחוק מה שבא לך ולשנות ברגע... בקיצור אם את כבר מציירת על הלוח הדיגיטלי תשקיעי! תניחי אור וצל, תתנסי במברשות אחרות ואל תפחדי לנסות- מקסימום תצליחי...קחי הראה מהאמנים המדהימים כאן בפורום- קחי ציור ותחשבי- איך הוא צבע אותו? את יכולה גם לשאול בפורום את מי שמעלה- באיזה מברשות השתמשת? אני מאמינה שיענו לך בשמחה.
יש לך בסיס מעולה, אם תעבדי על זה עוד את תגיעי רחוק!
ואגב על הצמחייה במברשת הייתי מוותרת, אלא אם כן לא מורגש שזה במברשת. אנשים לא אוהבים שזה נראה ממוחשב.
בהצלחה!
מאד!!סליחה שאני מעירה עוד... אבל תסתכלי על הבגדים ש'הלבשת' להם-הם לא נראים לך ישרים מדיי?
יותר טבעי זה כשיש איזה קפל פה ושם... אולי תנסי ליעשות סקיצה לפני כן בעיפרון... תוכלי אולי אפילו לצייר ידני ואז לסרוק אחרי שהגעת לתוצאה הסופית... במקום לנסות להעתיק לדיגיטל.
מקווה שהועלתי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים