נכתב ע"י שמחו;1935035:אכן, זה מה שאני גם רואה.
השאלה היא, פאנית שמכרה פאה יקרה עם אחריות, והפאה לגמרי לא איכותית, וטענת הפאנית שרק אם היו חופפים ומסרקים כל חודש היה על מה לדבר. האם היא צודקת? או שכיון שהנורמה כפי שאנו מכירים זה אחת ל3 חודשים בערך, אז היא לא צודקת.
כלומר, השאלה היא אם אכן יש נורמה כזו של אחת לחודש.
נכתב ע"י שמחו;1935849:מדובר בבחורה שנישאה, ותוך ימים לא יכלה לצאת עם הפאה שלה לשמחות. היא נמנעת ללכת לשמחות בגלל שאין לה פאה נורמלית. אין עיצוב, אין צורה, כלום.
מדובר בפאה שעלתה מעל 7 אלף.
לדעתי מדובר בשוד מוחלט. רק רציתי לברר אם הטענה של הפאנית על נורמה, אכן עומדת במבחן המציאות, או שזה חלק מהקשקשת והברברת שלה כדי להצדיק את השוד שלה.
תודה
לא ממש הנושא, אבל המחירים היום הרבה יותר מ-7000....מירי שכטר טענה לי שפאה מעולה יכולה לשרוד בכיף הרבה יותר מחודש
השאלה מה זה פאה טובה
פאות במחירים ההזויים של ה7000 ומעלה- לא נחפפת לרוב כל חודש. ממש לא.
יש פאניות בקהל?
יכולות לתת לי טיפים איך לשמור על הפאה בחורף?
מעצבן אותי כל חורף מחדש שהפאה נרטבת בגשם ממש קל והלך הסירוק לגמרי...
איך מייבשים ומתחזקים אותה יפה אחרי רוחות וגשמים סבירים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים