על הלוגו? או הפרנס?בין 400-800
ברור שבסוף את המחיר שאני נותנת אני משקללת נתונים נוספיםהתימחור - כבר דובר פה אין ספור פעמים, הוא מאוד דינמי
על כל אחד מהם. כמו שכתבו התמחור דינאמי תלוי גם בלקוח ובכמה שהוא מעריך אותך ובמידת האומץ שלך לדרוש וכמה שווה לך העבודה. כמה זמן לקחה ובאיזה מידה היית מוותר עליה. נתתיי טווח הגיוני לפי רמת העבודה ולפי איך שאני מכירה את השוק כמובן שיש כאלו שגם ישלמו על זה 1500 אבל הם נדירים יותר.על הלוגו? או הפרנס?
תודה, התכוונתי לטווח הנורמה בהתאם לתוצרתתיי טווח הגיוני לפי רמת העבודה
אין נורמה. אם זה מוצר מוכן את יכולה לקחת 3000 ש"ח. (כמו גרפיכץ וכאלו מקומות) ויש מי שישלם.תודה, התכוונתי לטווח הנורמה בהתאם לתוצר
אין נורמה. אם זה מוצר מוכן את יכולה לקחת 3000 ש"ח. (כמו גרפיכץ וכאלו מקומות) ויש מי שישלם.
את מגיעה עם מוצר מוכן שלא סיכמת מחיר מראש אז מה יעזור לך שמישהו אחר היה משלם על זה 3000? הטווח שנתתי זה למתחילה עד 5 שנים נסיון בערך. אם את יותר תקחי יותר. הכל תלוי כמה הלקוח מעריך ויכול לשלם. בסופו של דבר זה מוצר רווחי לו. אני עיצבתי פעם פרנס היום שהמעסיק שלי לקח בין 5-10 אלף להערכתי. למוצר מוכן עם תאורה וכיסים וכמה שכבות גובה. אז נגיד הייתי כותבת לך 5000 היית אומרת שאני הזויה ולא הגיונית.
תמיד תשאפי לעבור את ה1000 + ותקווי שהלקוח ישלם. אם הוא אהב את הסגנון שלך יש לך אפשרות לקחת מעל 1000 לפרנס.בכל אופן עזרת לי מאד ,
עם הלקוח הזה אני מסתדרת
מעניין אותי בקשר לתמחור מול לקוחות אחרים
תודה
לקוחות לא משיגים,ומאיפה משיגים לקוחות
ממש ככה הסוד זה: תפילות,שירות אדיב אישי ונעים ותוצאהלקוחות לא משיגים,
לא קונים אותם בשוק
הם באים לבד, בסייעתא דשמיא
על הרוב בשיטת "חבר מביא חבר"
ועם המון מסירות ויחס אישי, וכמובן איכות תוצאות משביעות רצון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //