- הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;1571717:א.כותרת ברזים וכיורים יותר טיפה להגדיל.
ב. פיסקא לאחר כותרת עדיף שלא יהיה לה כניסה.
ג. המילה צורת לא אמורה להיות מודגשת במקרה הנ"ל, אין לזה לא טעם ולא ריח.
ד.כל הפסקאות של האותיות עדיף שיהיוי כמו האות א', דהיינו בקו ישר.
ה. הייתי מצמצם קצת את המרחק של הפסקאות של האותיות.
ו. האות א' לאחר הה"א לא מובנת, עדף לעשות לה כניסה יותר שיבינו שזה שייך לאות ה"א.
ו. למה המרחק בין ההערות שוליים הוא קילומטר אחת מהשניה.
נכתב ע"י דוד מרדכי;1571370:כשאני מתמחר עימוד רגיל אני לוקח בחשבון שזה עבודה שאולי תקח כמה שעות. אף על פי שתיאורטית זה יכול להיות רבע שעה. (עוד לא קרה לי, אך אני מעמד באינדיזיין)
מצו"ב ספר שעשיתי לעצמי (לא ללקוח) סתם בזמן הפנוי, שבאמת לקח לי זמן מאד קצר (לא שמתי לב בדיוק כמה) וזה יכול להיות דוגמא ל"עימוד רגיל".
גם בזה יש הרבה עוד מה לשפר. (הקטנת הטקסט שבסוגריים, רווח בין שורות, ניקוד, שבירת פיסקאות, עריכת עמודי ראשי הפרקים וכו').נכתב ע"י דוד מרדכי;1571370:כשאני מתמחר עימוד רגיל אני לוקח בחשבון שזה עבודה שאולי תקח כמה שעות. אף על פי שתיאורטית זה יכול להיות רבע שעה. (עוד לא קרה לי, אך אני מעמד באינדיזיין)
מצו"ב ספר שעשיתי לעצמי (לא ללקוח) סתם בזמן הפנוי, שבאמת לקח לי זמן מאד קצר (לא שמתי לב בדיוק כמה) וזה יכול להיות דוגמא ל"עימוד רגיל".
נכתב ע"י גלאט;1573458:את התיקונים האלו רק בתג???
נכתב ע"י אברהם;2339864:לענ"ד רוב המעמדים חייבים להעלות מחירים בכדי להתפרנס בכבוד
4-5 ש"ח לעמוד זה המחיר שהיה מקובל בשוק לפני 10 שנים.
מאז עלה יוקר המחיה, עלה שכר המינימום, מחירי הדירות הכפילו את עצמם וכו'
אני חושב ש-7 ש"ח צריך להיות מינימום בשביל עימוד בסיסי.
נכתב ע"י מזג אוויר;2339920:כל עוד השוק מוצף בגרפיקאים שכולם יודעים לעשות עימוד בסיסי (באיזו רמה? לא נכנס לפרטים), הסכוי להעלות את המחיר הוא קלוש למדי.
התקשרה אלי סופרת ידועת שם, שהוציאה כבר קרוב ל-10 ספרים, ושאלה אותי מה המחיר לעימוד ספר, ואמרתי לה 4 שקלים לעמוד, היא היתה מזועזעת מהמחיר הגבוה, וטענה שמעולם לא שילמה מחיר כ"כ גבוה.
(ואני מכירה את הספרים שלה, העימוד לא משהו, אבל כנראה שזה לא מפריע לה)
נכתב ע"י אברהם;2339961:אנשים כאלה אני מפנה בחזרה לאלה שאיתם עבדו.
לא שילמת מחיר גבוה, והיית מרוצה מהתוצאה - אז למה אתה פונה אליי?
לא מרוצה מהתוצאה? בגלל זה אני לוקח מחיר גבוה יותר, כדי שתהיה מרוצה מהתוצאה
נכתב ע"י רמה פלוס;2341492:פעם שלחתי הצע"מ ללוגו, והלקוח שולח לי לכידת מסך מהנייד שלו על הצע"מ של 500 שקל, ולא מבין מה זה המחיר ההזוי הזה שאני לוקחת..
נו שוין. תתרגלו לזה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים