- הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;2474701:מה הסיפור של האשכול הזה? למה הוא כל הזמן קופץ למרות שאין בו הודעות חדשות?
כל פעם שמישהו מצביע לסקר זה קופץ.
נכתב ע"י דוד מרדכי;2474701:מה הסיפור של האשכול הזה? למה הוא כל הזמן קופץ למרות שאין בו הודעות חדשות?
נכתב ע"י 5127109;2474786:זה טוב שהוא קופץ, להזכיר לנו.
נכתב ע"י תא חזי;2475678:בינתיים המחיר הוא יותר בכיוון של "פראייירים לא מתים"...
נכתב ע"י yamb;2476487:שאני אבין משהו
איזה בחור ישיבה התקשר אלי שרוצה לעמד את החבור'ס שלו ושל החברים שלו
שאל כמה אני לוקחת לעימוד
אמרתי שעימוד בסיסי מתחיל מ-5 לעמוד.
הוא די נבהל שעל 200 עמודים יאלץ לשלם 1000 שח
ולא חזר אלי.
אני אמורה להוריד את הרף ל-4?
ממספר עמודים מסויים מורידים?
נכתב ע"י משיקו;2476507:מה גם שאני אוהב לעשות הנחות לבחורי ישיבה ואברכים
נכתב ע"י yamb;2476487:אני אמורה להוריד את הרף ל-4?
נכתב ע"י IE;2476559:אבל כשאתה מקבל טלפון מאחד שראה את מספר שלך באיזה ספר וכן הוא מתקשר לעוד כמה מעמדים, מהם לא עושים כסף, מי שטרח וכתב ספר שלם שזה לוקח לא מעט זמן והשקעה ואחרי זה בא ומעמד את זה סתם אצל מי שהכי זול, הוא לא ממש.
נכתב ע"י אברהם;2476035:אם אעמד חומר שאני הכנתי, בדיוק כמו שאני רוצה שיצא, או לחילופין מדובר בלקוח שהביא חומר נקי, עם קודים ולא יהיו לו שום הערות אלא סומך עליך לגמרי ומה שתעשה הוא יהיה מרוצה, 4 ש"ח יכול להיות נחמד ו-7 ש"ח יכול להיות יפה, אפילו יפה מאד.
אבל ברוב מוחלט של המקרים, 7 ש"ח זה מעט. 4 ש"ח זה לעבוד בחינם.
נכתב ע"י דוד מרדכי;2476909:כרגע יש המון מעמדים שלוקחים 4. נניח שאני רוצה לקחת 10, למה שלקוח ירצה ללכת אלי?
נכתב ע"י yamb;2476487:שאני אבין משהו
איזה בחור ישיבה התקשר אלי שרוצה לעמד את החבור'ס שלו ושל החברים שלו
שאל כמה אני לוקחת לעימוד
אמרתי שעימוד בסיסי מתחיל מ-5 לעמוד.
הוא די נבהל שעל 200 עמודים יאלץ לשלם 1000 שח
ולא חזר אלי.
אני אמורה להוריד את הרף ל-4?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים