נכתב ע"י חחח;1990303:חשבון חשמל הוא בדרך כלל לחודשיים
לחודש אחד זה ממש לא הגיוני
נכתב ע"י מרים אדריכל;1990500:מוזר...
לנו יצא 500 ש"ח לחודשיים,
מזגן בסלון כמעט כל היום, ובחדרים בלילה.
ממש מוזר. אין לנו רדיאטורים. מייבשים כביסה אבל בכמות ביתית, דוד שמש + טיימר. איך אפשר להסביר את זה?נכתב ע"י tehia;1990523:לי יצא 1100 בערך לחודשיים קרים
מזגן בסלון שדולק כמעט כל היום על 22 מעלות + שתי ראדיאטורים
נכתב ע"י שלכת;1990540:ממש מוזר. אין לנו רדיאטורים. מייבשים כביסה אבל בכמות ביתית, דוד שמש + טיימר. איך אפשר להסביר את זה?
המזגן בסלון הוא 3 כ"ס, ובשביל שיחמם את כל החלל צריך להדליק אותו על 30 מעלות. יכול להיות שזה מה שזולל חשמל?
אז איך כזה פער??? אפשר לפנות אליך באישי?4 נפשות, בלי מייבש, 2 מזגנים כמו שכתבתי, 2 תנורי חימום שדולקים בעיקר בימים קרים.
בוילר כל יום, וגם אני משתמשת המון בתנור...
לדעתי אין כזה דבר משפחות בעלות אופי דומה. צריכת החשמל מורכבת מהמון פרמטרים ששונים לגמרי בין משפחות, גם באותו גודל ואפיון. יש את המכשירים הגדולים כמו בוילר, מזגן ומייבש, אבל יש גם זוללי חשמל שלא תמיד שמים לב אליהם: מגהץ, קומקום, מכונת כביסה בהרתחה, מייבש שיער ועוד ועוד...נכתב ע"י גיטי 123;1990614:עדיין, אני לא מצליחה להבין פערים בין משפחות בעלות אופי דומה, מבחינת כמות הילדים, איזור מגורים וכד'.
הפערים יכולים להגיע למאות אחוזים. זה ממש לא סביר.
נכתב ע"י שלכת;1990275:לנו יצא 1300 ש"ח לחודש אחד. הגיוני???
אמנם יש לנו 5 חדרים וגרים באזור קר...אבל מופרך. לא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים