דירה שכורה חדשהנכתב ע"י שרינה;2004029:מציעה לך להסתכל בחשבונית של שנה שעברה אותם חודשים בדרך כלל הסכומים חופפים
בערך אותו שטח כמונו...נכתב ע"י יונה יונה;2004046:תנוח דעתך.
אנחנו 3 נפשות בדירת 60 מ"ר וזה היה בערך הסכום האחרון לתשלום.
נכתב ע"י שרינה;2004284:מה לעשות שחשמל בניגוד למים.הוא לא מטפטף..ואי אפשר להאשים את הצנרת הישנה
נכתב ע"י poto12;2004272:בערך אותו שטח כמונו...
לדעתי זה עדיין המוון
נכתב ע"י יונה יונה;2004299:אממ..... אני מפונקת.
דוד מים ומייבש בלי הגבלה.
חימום תת-רצפתי במשך כל שעות היום (בחלקי הבית השונים).
אני מעדיפה לשלם ולא לקפוא מקור או לחכות לכביסה 3 ימי יבוש.
והדירה שלי חדשה מהאריזה.
נכתב ע"י אלישבע72;1992993:ממש הציק לי הענין...
בדקתי מול חברת חשמל, והסבירו לי שחוץ ממה שלוקח כל מכשיר לבד, משנה כמה יחידות כח יש בדירה, וככל שהן נמוכות יותר זה מייקר את התשלום על החשמל, לכן עדיף לא להדליק כמה מכשירים יחד כי זה מעמיס ודורש יותר כח, לי למשל יש "חד פאזה" וזה הכי נמוך שיש היום לדבריהם, אז כנראה שבדירות חדשות יותר ממילא השימוש בחשמל חסכוני יותר.
אם אני מבינה נכון, אותו מכשיר יכול לעלות סכום מסוים כשהוא עובד לבד, וכפול או יותר אם הוא עובד עם כמה מכשירים....
ואגב, יש מחשבון באתר של חברת חשמל שמכניסים כמה וואט רשום על המכשיר והוא כותב כמה עולה שעת הפעלה שלו.
נכתב ע"י יונה יונה;2004046:תנוח דעתך.
אנחנו 3 נפשות בדירת 60 מ"ר וזה היה בערך הסכום האחרון לתשלום.
את דעתה של פוטו זה אולי לא הניח, אבל את דעתי (פותחת האשכול) הניח גם הניח.נכתב ע"י poto12;2004272:דירה שכורה חדשה
בערך אותו שטח כמונו...
לדעתי זה עדיין המוון
לחודש או חודשיים?נכתב ע"י פיקצר פרפקט;2004288:1600
8 נפשות
קר בשכונת רמות...
נכתב ע"י שלכת;2004467:את דעתה של פוטו זה אולי לא הניח, אבל את דעתי (פותחת האשכול) הניח גם הניח.
אנחנו 8 נפשות בדירת 120מ'. טוב לשמוע שיש בז זנים ממני...![]()
צר לי, זה מה שאמר לי הנציג בחברת חשמל.....לא נכון. (אני גם עובדת בחברת חשמל...)
בכל מקרה את יכולה לדרוש בדיקת מונה. אחת ל3 שנים זה חינם,אבל מאד נדיר שמונה מזייף
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים