נכתב ע"י נוי;1110253:לא מדובר באלפים.
אני משלמת סכום שנתי לסגירת תיק בסדר גודל של מאות שקלים, ועבור כל תלוש לעובד -תשלום נפרד.
המחיר לא כזה היסטרי, שווה את השקט הנפשי שלי -הוא דואג לתשלום החשבונות, הוא עובר על הקבלות והכי נחמד הם אותם החזרים נחמדים ממס הכנסה בכל שנה אחרי הגשת התיק- בזה מתבטאת המומחיות של יועץ המס. להביא בשבילי את המקסימום. בשורה תחתונה אני מקבלת בסוף יותר ממה שאני מוציאה.
ממליצה מאוד על שרותי יועץ מס.
בהצלחה!
נכתב ע"י topo;1110468:שווה לקחת ייעוץ!!
אף פעם את לא יכולה לדעת איזה דברים הבעלי מקצוע יוכלו להועיל ולעזור לך!
מניסיון אישי, פתחתי לבד, וחשבתי שאני יודעת הכל, והפסדתי!
או אולי לא בזכות הניק יהודה מילר מהפורום ששירת והסביר לי בצורה נעימה וברורה עם המווווווון סבלנות, וינסה להציל את המצב...
העלות מתחלקת, ולדעתי זה שווה את הרוגע והשלווה שזה מנוהל בידיים טובות ומנוסות.
בכל מקרה המון הצלחה!!!
והזהרו מטעויות....
נכתב ע"י רמה פלוס;1110623:ברור.
יעוץ-חובה!!!
לעשות הכל לבד וללא יעוץ-טיפשות! [או לחילופין, חוסר ידיעה..]
אבל לתת לרואה חשבון שיעשה הכל לבד-בזבוז כסף מיותר.
נכתב ע"י רמה פלוס;1110623:ברור.
יעוץ-חובה!!!
לעשות הכל לבד וללא יעוץ-טיפשות! [או לחילופין, חוסר ידיעה..]
אבל לתת לרואה חשבון שיעשה הכל לבד-בזבוז כסף מיותר.
נכתב ע"י WEN;1111002:איזה יועץ נותן יעוץ חינם אם אני לא הלקוח שלו ואני לא משלם לו כסף.
נכתב ע"י נוי;1110253:והכי נחמד הם אותם החזרים נחמדים ממס הכנסה בכל שנה אחרי הגשת התיק- בזה מתבטאת המומחיות של יועץ המס. להביא בשבילי את המקסימום.
רק השאלה הזאת מוכיחה עד כמה צריך יעוץ מקצועי.נכתב ע"י המקצוען;1111266:מה זאת אומרת?
עוסק פטור מקבל החזרים ממס הכנסה?
אוף. הלחצתם אותי לרגע. חשבתי שאני כבר סנילית.נכתב ע"י adr חשבונאו;1113474:רק השאלה הטיפשית הזאת מוכיחה עד כמה צריך יעוץ מקצועי.
מה הקשר בין עוסק פטור למס הכנסה???????
נכתב ע"י רמה פלוס;1110263:אני יודע שכאן בפורום ישנם ניקים שמתעסקים עם זה והם גובים-מתחיל מ-1200 שקל לשנה ויותר...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //