נכתב ע"י גרפידפוס;501120:חוץ מהשכר לשעה המעביד מפריש לקופת פנסיה, נסיעות (אם יש), דמי הבראה (וככל שהוותק גדל, כך גם הסכום גדל ויכול להגיע כמעט לסכום משכורת חודשית!) וביטוח לאומי ועוד ועוד...
גרפיקאית העובדת מהבית אולי תקבל יותר לכל עבודה אבל אף אחד לא משלם לה את כל הזכויות הנ"ל.
נכתב ע"י אוהב0ישראל;501023:לא תלוי...
עוד לא הכרתי מישהו ששילם יותר מ40-50
גרפיקאית בבית דפוס זה המקצוע העמוס והמתסכל ביותר בעולם הגרפיקה.
נכתב ע"י chen100;501337:אני ראיתי בבית דפוס בקריות שמשלמים 150 ש' לשעת עבודה.
נכתב ע"י sarit_f;501149:עבודה בבית דפוס זו עבודה דוחה ומעצבנת. בד"כ אין לך את הזמן והכלים לעשות גרפיקה יפה, ויוצא שאין לך סיפוק מהעבודה אלא להפך - הרגשת תיסכול.
ככה אני הרגשתי בכל אופן בחודש שעבדתי בבית דפוס..
נכתב ע"י sarit_f;501149:עבודה בבית דפוס זו עבודה דוחה ומעצבנת. בד"כ אין לך את הזמן והכלים לעשות גרפיקה יפה, ויוצא שאין לך סיפוק מהעבודה אלא להפך - הרגשת תיסכול.
ככה אני הרגשתי בכל אופן בחודש שעבדתי בבית דפוס..
נכתב ע"י שוקירייטר;501402:חכם ביותר. ונכון.
זה מתסכל אי אפשר להוציא שום דבר מוצלח מהלחץ
נכתב ע"י רייצל;501292:יותר עמוס מעיתון??
נכתב ע"י מי;501422:מעניין, אני עובדת 7 שנים בתחום הדפוס ובדרך כלל ממש לא הרגשתי כך!!!
דוקא הסיפוק שמקבלים מעיצוב מרשים באפס זמן הוא כיף אמיתי...
ויצירת עבודות מדוייקות שמתאימות לכל הכריזות היומיות של הדפס והלקוח גם יחד - זה בהחלט סוג של אתגר, אבל יכול להיות שכל אחד צריך להכיר את מקומו, ולא לכל אחד מתאים אותו סוג של עבודה. אני באופן אישי נהנית הרבה יותר בדפוס ממה שנהניתי לפני כן מעבודה במקומון. כמה מודעות אינסטלטורים אפשר להמציא? (ועוד כאשר הלקוח לא נותן לך לעשות שום דבר נורמלי...)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים