- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ok;2124036:תכלס, את לא גרה בירושלים, נכון?
לא
אני מב"ב (ועובדת בקייטנות ברחובות)
אולי אבוא לירושלים לארגן קיטנה....
נכתב ע"י ok;2124036:תכלס, את לא גרה בירושלים, נכון?
נכתב ע"י ת'כלס;2123680:דל מאוד.
אם את מאחורי הקלעים את מבינה שכל יום של יציאה זה הון,
כל הפעלה, כל יצירה, תוכנית הקרנהעולות כסף ויש הרבה משכורות לשלם,
תקציב הקיטנה הוא כוללני לכל הימים
קיטנות במקום שאני עובדת (לא חרדי), מתחילות ב600 ש"ח לזולות, לאותו מס' ימים
כמעט בלי יציאות והפעלות ולא מתלוננים,
קיטנות עם נושא מסויים(לדוג' קיטנות כדורגל) עולות 1000 +
תגידו תודה זה גרושים
להורים זה אמנם יקר מאוד. מה לעשות?
נכתב ע"י יהודיתה;2124062:כנראה הקייטנות במקום שאת עובדת(או בכל מקום חילוני או דתי) משלמים על תוכניות הרבה יותר מהרשתות של הגנים שלנו.- ואני אומרת את זה מידיעה כי הפעלתי הפעלות לקיטנות גם לציבור שלנו וגם לא.
נכתב ע"י 30313;2123778:מאיפה את?
נכתב ע"י ת'כלס;2123737:את מסוגלת להיות עם 30 ילדות בחופשה כל יום באותו מקום שמחה ורגועה? ואת רואה את הילדות עושות כל יום יצירה? בחופש????
חוץ מזה שזה אחד התנאים לקיטנות במשרד החינוך
ואחד התנאים של ההורים
אוי ואבוי לה לקיטנה בלי יציאות
וגם יצירות עולות כסף (מינימום 15 לאחת) וזה לוקח "גג" שעה וחצי
נכתב ע"י בת ציון;2124961:עוד עוול מבית היוצר של הרשת המסוימת-
הסיעות לא מקבלות תוספת אם הן מפעילות קיטנה, אבל אם לא מפעילות הן לא מקבלות משכורת באותו חודש.
נכתב ע"י y&m;2124946:אני לא. גם לא יומיים, לכן אני לא גננת ומעולם לא קייטנתי.
אבל הגננות שלנו ככה עם 40 ילדות במשך עשרה חודשים וזה בסדר גמור.
שנה שעברה בקייטנה של ביע"ק היתה יציאה אחת נראה לי לגינה של השכונה כחום היום.
זה מחיר מוגזם ביותר ביחס לתמורה!
נכתב ע"י בת ציון;2124961:עוד עוול מבית היוצר של הרשת המסוימת-
הסיעות לא מקבלות תוספת אם הן מפעילות קיטנה, אבל אם לא מפעילות הן לא מקבלות משכורת באותו חודש.
נכתב ע"י y&m;2124992:את זה שמעתי שנה שעברה,
ואני עדיין לא מבינה איך זה עובר בשתיקה.
נכתב ע"י start;2125031:כוכב, לא יודעת על איזה עלויות את מדברת
הסיעות שמפעילות בירושלים שכרן כמו שכתבו כמו כל השנה, את מבינה לבד שהוא באזור המינימום..
יציאות אין בכלל! משחקים וכל הנדרש יש בגן, פעם בשבוע בערך הרשת שולחת איזה הפעלה לשעה מבחוץ כמו תאטרון בובות או מתנפח וכד'. לקחת מ30 ילדות 340 שח זה לא הוגן!
נכתב ע"י start;2125031:כוכב, לא יודעת על איזה עלויות את מדברת
הסיעות שמפעילות בירושלים שכרן כמו שכתבו כמו כל השנה, את מבינה לבד שהוא באזור המינימום..
יציאות אין בכלל! משחקים וכל הנדרש יש בגן, פעם בשבוע בערך הרשת שולחת איזה הפעלה לשעה מבחוץ כמו תאטרון בובות או מתנפח וכד'. לקחת מ30 ילדות 340 שח זה לא הוגן!
נכתב ע"י shosh300;2125051:חשבון פשוט:
340*30=10200
משכורות 3500*2 = 7000
חשמל = 800
נשאר 2400ליצירות ופעילויות, זה לא מופרך בכלל
נכתב ע"י y&m;2124992:את זה שמעתי שנה שעברה,
ואני עדיין לא מבינה איך זה עובר בשתיקה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים