- הוסף לסימניות
נכתב ע"י נני5;2125382:אחד העשירים הנדבנים אמר פעם:
באים אליי מנהלי מוסדות שאתן להם תרומה
באים אליי גם מחותנים - כשהם מחתנים את ילדיהם
מעולם לא הגיע אליי מנהל מוסד שמחתן את ילדו וצריך תרומה....!
אני מכירה גם כאלה...
נכתב ע"י נני5;2125382:אחד העשירים הנדבנים אמר פעם:
באים אליי מנהלי מוסדות שאתן להם תרומה
באים אליי גם מחותנים - כשהם מחתנים את ילדיהם
מעולם לא הגיע אליי מנהל מוסד שמחתן את ילדו וצריך תרומה....!
"כל מילה שתעיזי לצייץ - את מפוטרת, והילדים שלך מסולקים מהמוסד. בנוסף למנהלים יש קשרים ביניהם - והם מעבירים הלאה מאחד לשני שלא לקבל את הילדים. בא לך להתחיל עם הדיקטטורים האלו?!"
נכתב ע"י מולטיגרפיה;2128251:תתחילו עם הקייטנה העוברת, הכי שווה מכל הבחינות!! כל אימא משקיעה יום אחד שיהיה הכי כיף שאפשר, וכך הילדות מרוויחות שכל יום הוא כיף ומושקע!
כמובן שמחליטים קודם כמה כל אימא מוציאה על היום שלה, אבל בסיכום הכללי זה יוצא הרבה יותר זול
נכתב ע"י bason1661;2128986:550 ל-3 שבועות בגני אגו"י!!!!!!!. הייתם חולמים.????
נכתב ע"י y&m;2129019:שום דבר, במילים אחרות זה:
לא בא לנו להפעיל לכן קיטנה,
אז תמצאנה לכן סידור לבנות.
מה? אתן מתעקשות? אז תשלמנה!!
נכתב ע"י מלפפון;2129012:אני מוכשרת בכתיבה, מעולה בקריאה, מבשלת טוב, ומקצועית בשיווק,
אבל לקחת קבוצת קייטניות ולהעסיק אותן בוקר שלם?? לדאוג לסידור הבית המפורק, ניקוי שרותים, ספונג'ה, להכין תכנית לפני, ולחייך לכל אחת שמספרת לי סיפורי סבתא..
אפילו לא פעם אחת!
מעדיפה להתעסק במה שאני מוכשרת ואת שעות הגננות לעשות אחהצ עם ילדיי.
נכתב ע"י לילי 1;2128329:לכל מסיונריות הקיטנה העוברת:
קיטנה עוברת מתאימה לעובדות הוראה ביום חופשי או לעצמאיות(לפעמים)
הפסד יום עבודה אינו שווה מהרבה בחינות
יום עבודה של רוב העובדות שווה יותר מ300שחנכתב ע"י מולטיגרפיה;2129573:אני לא עובדת הוראה.. בכל מקרה יוצא יותר זול, ככה שאם את חסה על המשכורת של אותו יום, זה ילך לך לקייטנה של בית הספר שעולה הרבה יותר!
נכתב ע"י לילי 1;2129650:יום עבודה של רוב העובדות שווה יותר מ300שח
\שלא לדבר על ההכנה לפני והנקיון אחרי
נכתב ע"י כוכב103;2127316:מבירור שערכתי
אין תקצוב בכלל לקיטנות גני הילדים החרדיים (מוכר שאינו רשמי)
מה שיש זה חודש לימודים נוסף- אישור טכני להפעלת הקיטנה באופן חוקי ובטיחותי כולל רשיון וביטוחים.
אבל זה לא כולל כסף בכלל משום גורם.
לכיתות א ו-ב יש תיקצוב.
מי שמפעיל קיטנה- היא מתוקצבת אך ורק מתשלומי הורים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים