חחתכתבי הבצפר
זה כבר יעלה לך
מה תכלס עושים בעבודה? מפרסמים, משווקים, כותבים (לא ממש בסדר הזה...)לא קשור לנושא של האשכול
מה תכלס עושים למעשה בעבודה... מה זה?
איך אפשר להתקדם...? האם שווה תהשקעה ...
והאם פרוג באמת נותנים השמה כמו שהם מבטיחים....?
תודה
זו עבודה מול מחשב כמעט כל הזמן (למעט השירבוטים והקשקושים על הדף שמונח תדיר על שולחנו של כל קופירייטר שמכבד את עצמו)מה זה תכלס עבודה
עבודה מול מחשב?
או שלא
תודה
יש גם המון משרדים חרדיים ודתיים.באיזה משרדים עובדים?
יש משרדים חרדים?
סליחה על כמיות ההודעות
כל הזמן עולות לי שאלות חדשות...
אפשרי גם להיות שכירים וגם עצמאיים.עוד משהו
מקווה שזה אחרון
חיבים להיות עצמאים או שאפשר לעבוד כשכירים???
תודה עזרת לי!!נענה על ראשון ראשון ועל מקווה שזה אחרון אחרון...
מה תכלס עושים בעבודה? מפרסמים, משווקים, כותבים (לא ממש בסדר הזה...)
אפשר להתקדם כמו בכל עבודה, יש משרדים גדולים ויש אנשים שמקימים בעצמם משרדים שהולכים וגדלים.
ההשקעה שווה למי שמשקיע.
בפרוג משקיעים בהשמה, כמובן שלא תמיד מצליחים, אבל משתדלים.
זו עבודה מול מחשב כמעט כל הזמן (למעט השירבוטים והקשקושים על הדף שמונח תדיר על שולחנו של כל קופירייטר שמכבד את עצמו)
יש גם המון משרדים חרדיים ודתיים.
ואגב, תמיד טוב לשאול ולא צריך להתנצל.
אפשרי גם להיות שכירים וגם עצמאיים.
מקווה שעניתי על כל השאלות. בהצלחה.
בשלוחה החרדית- חרדי לחלוטין.אגב הבצפר,
מה רמת החרדיות שלו?
אני אומר זאת מידיעה ברורה, למדתי קורס פרסום בפרוג.תודה עזרת לי!!
ואגב את אומרת את זה מידיעה?
למדת את הקורס הנ"ל?
או רק משמועות...
תשובה יפה מאוד.התשובה היהודית-
תלוי.
בקצרה,
כמו כל עצמאי - תלוי מי אתה, תלוי מה החוזקות, תלוי מה ההשקעה השיווקית, תלוי מה ההשקעה בזמנים, תלוי איך המכירות, תלוי איך הביטחון העצמי, תלוי איך הניהול זמנים... (להמשיך?).
ובהרחבה,
כקופירייטר -
> או שיש לך מלאנטות עבודה בחודש משתפי"ם כאלו ואחרים עם מעצבים ודומיהם.
> או שיש לך כמה ריטיינרים טובים (שאז אתה בעצם סוג של שכיר...)
התזה שלי להצלחה אמיתית -
> או להיות מקצוען על בנישה שבחרת להתגדר בה, שאנשים פשוט ישתוקקו לקבל ממך דווקא את זה.
> או לתכלול את פעולות השיווק השונות ללקוח מעבר להיותך 'קופירייטר'. (עמידה מול אנשי ביצוע, מערכות עיתונים ושאר ירקות)
[זה תחושה מהניסיון - ה'עמך' לא מבין מה הפירוש 'קופירייטר', (שיח מצוי - "מה זה בעצם? זה כאילו אתה זה שכותב את המשפטים היפים האלו? או זה שמביא את התמונה? או "אתה בעצם גרפיקאי? וכן הלאה) לא מה הוא עושה ובוודאי לא מה הסיבה 'לשלם' לו על זה... בניגוד למשל ל'מעצב' שברור מה הוא עושה ומה הערך שהוא נותן, אם הקופירייטר בחר שלא להתגדר בנישה מסויימת כנ"ל הוא יצטרך לתת 'ערך' אחר וברור כמו פתרון הכאב ראש השיווקי על כל הנלווה לכך]
כנלע"ד. אשמח לשמוע.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים