- הוסף לסימניות
תעשי כיול לעדשההיי
אני גם עם 6D ו- 85, והמוווון בורח לי הפוקוס, נורא מפריע לי.
אפשר סיכום מה אני צריכה לעשות?
תעשי כיול לעדשההיי
אני גם עם 6D ו- 85, והמוווון בורח לי הפוקוס, נורא מפריע לי.
אפשר סיכום מה אני צריכה לעשות?
אני עם קרופ ועם 50 ו85 תכל'ס מה85 אני יותר נהנית, היא קשה מאד לצילום בקרופ כי צריך להתרחק המון אבל ברגע שמדובר בילד אחד שתיים שלוש אז זה בסדר יותר מזה אני כמובן מחליפה ל50אני כבר מלללא זמן מאד מאד מתגרה מהתמונות האיכותיות שיוצאות עם 85
אבל עכשיו אני כבר קצת מסתייגת, כי יש לי מצלמת קרופ. לא מומלץ השילוב?
מה זה כיול? ומה זה עוזר?תעשי כיול לעדשה
זה טוב או לא?יש לי 15 תמונות מפוקסות בעין ואחת לא
לא ידעתי שיש צלמים שמשתמשים בפוקוס ידני לצילום שוטףאת מצלמת עם פוקוס ידני או אוטומטי?
ופותחת לצמצם 1.8?
כי כשאני מצלמת בעדשה הזאת בצמצם פתוח לגמרי עם פוקוס ידני, המון פעמים בורח לי קצת הפוקוס. משום מה בפוקוס האוטומטי זה פחות קורה לי.
לא מידי.אני כבר מלללא זמן מאד מאד מתגרה מהתמונות האיכותיות שיוצאות עם 85
אבל עכשיו אני כבר קצת מסתייגת, כי יש לי מצלמת קרופ. לא מומלץ השילוב?
אני משתמשת אם פוקוס ידני אם לא אז ברור שיהיו לי פספוסי פוקוס...[אני עם עדשה 85 ]לא ידעתי שיש צלמים שמשתמשים בפוקוס ידני לצילום שוטף
חשבתי רק אם יש משהו מיוחד
או בוידאו
מה יתרון שלך לצלם בפוקוס ידני?
מעניןאני משתמשת אם פוקוס ידני אם לא אז ברור שיהיו לי פספוסי פוקוס...[אני עם עדשה 85 ]
מעניין איך האוטומט. למה אני תמיד על ידני כי זה מה שלימדו אותי (כבשה תמימה)מענין
מעולם לא ניסתי
ואם את זזה שניה או הילד
אז במקום להקליק את צריכה לכוון פוקוס ?
מעניין איך האוטומט. למה אני תמיד על ידני כי זה מה שלימדו אותי (כבשה תמימה)
מבחינת פספוסי פוקוס, באמת כמעט ולא קורה, אבל במבחינת לשנות כל הזמן פוקוס - דורש מלא.
מעניין - באוטומט הרי לא נהיה לך קובית פוקוס אחת, זה לא יוצא פחות מדויק? (שהפוקוס לא רק על העין?)
שזה אומר?אופציה 1: לצלם בנקודה האמצעית שהיא נקודה הכי חזקה
מפקסים ומזיזים לקומפוזציה נכונה
אני עושה חצי לחיצה על העין של המצולםשזה אומר?
את לא משחררת את החצי לחיצה ואז גוררת והפוקוס עוקב בעצמו?
ואם את עושה עוד תמונות? עדיין ממשיך לעקוב?
נשמע פנטסטי, וחבל שלא לימדו אותיאני עושה חצי לחיצה על העין של המצולם
לא עוזבת את הלחצן
מזיזה לקומפוזציה רצויה
ואז ממשיכה בלחיצה עד הסוף
וכל תמונה שוב ושוב ושוב
את לא מכירה פוזה של צלמים שזאת שכל שניה מזיזים את המצלמה ימינה שמאלה למעלה למטה?!
תנסי ותראי
הפוקוס לא נגרר
זה בעצם נעילת פוקוס אם נדייק
הפוקוס ננעל על האובייקט
לא ממש הבנתי את זה.אני עושה חצי לחיצה על העין של המצולם
לא עוזבת את הלחצן
מזיזה לקומפוזציה רצויה
תנסי בעצמךלא ממש הבנתי את זה.
יש מצב להסבר נוסף??
אוקיי תודה רותיתנסי בעצמך
תעשי חצי לחיצה על איפה שאת רוצה לפקס
ואז תזיזי את המצלמה
ותראי מה יוצא לך
תודה רבה!אני עושה חצי לחיצה על העין של המצולם
לא עוזבת את הלחצן
מזיזה לקומפוזציה רצויה
וכל תמונה שוב ושוב ושוב
את לא מכירה פוזה של צלמים שזאת שכל שניה מזיזים את המצלמה ימינה שמאלה למעלה למטה?!
תנסי ותראי
הפוקוס לא נגרר
זה בעצם נעילת פוקוס אם נדייק
הפוקוס ננעל על האובייקט
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים