יש פה הרבה אשכולות.ועכשיו אחרי כל הדיון הארוך הזה,
תכתבו סלטים מעניינים שאתם מכינות
אבל בבקשה לא חומוס טחינה...
בשביל זה יש "נשמה יתרה"איפה מכניסים את זה?
מה שאני לא מובן לי, שכאן נראה שאני חריגה בנוף, ואצל כולם אפשר לאכול 17 סוגי סלטים עם חלות מושט וסלמון וגפילטע לקינוח, ואחרי זה אפשר להמשיך סעודה כרגיל כאילו לא דיברנו...
איפה מכניסים את זה?
סעודות שבת, כמו ארוחות כל השבוע, הם שיקוף של הרגלי אכילה.או שהמשקל של בני הבית הוא בהתאם
יש הרבה סלטים קלים ומהירים להכנה. וגם אם זה לוקח זמן זה שווה את זה. בעיקר בגלל הבריאות.סלטים זה הכי התקשקשות ולוקח הכי הרבה זמן יותר מהדגים ועופות וכמובן מי שרוצה שיהיה הרבה סוגים צריך לעבוד קשה בשביל זה-אף פעם לא הבנתי את הענין
צודקת מאד.סעודות שבת, כמו ארוחות כל השבוע, הם שיקוף של הרגלי אכילה.
סעודות שבת, כמו ארוחות כל השבוע, הם שיקוף של הרגלי אכילה.
כל הלחוצות מהאוכל של שולחן שבת, הן גם הלחוצות מהתינוק שלא אוכל, ומהסנדוויצים שחוזרים הביתה.....
אני יכולה לספר לכם, שאין לי מכל הדאגות האלו, כלום. רק דאגה אחת-על איזה "בריאטרי" ללכת...
אז נא להרגע בבקשה, כל האלו, ילדים סרבני אכילה, יהפכו בס"ד לאנשים רזים ובריאים, וילדים אכלנים, סבירות גבוהה שיגדלו כאלו....
את הלחץ תשאירו לסוג השני.... ותהנו מהמתנה שה' חנן אותכם!! כי אין לכם מושג כמה זה קשה-להיות בצד השני...
לא חושבת שהרגלי אכילה בילדות קשורים לתכונות הפיזיות בגיל ההתבגרות.אז נא להרגע בבקשה, כל האלו, ילדים סרבני אכילה, יהפכו בס"ד לאנשים רזים ובריאים, וילדים אכלנים, סבירות גבוהה שיגדלו כאלו....
את הלחץ תשאירו לסוג השני.... ותהנו מהמתנה שה' חנן אותכם!! כי אין לכם מושג כמה זה קשה-להיות בצד השני...
סרבנות אכילה היא לא הרגל.לא חושבת שהרגלי אכילה בילדות קשורים לתכונות הפיזיות בגיל ההתבגרות.
יש מספיק סרבני אכילה ש'מתפכחים' ומשמינים ולהפך.
וסתם כך, מה שאני שמתי לב, נטיה להשמנה לא קשורה לכמות האוכל שאוכלים. יש כאלה שעם פה סגור ועשרים דיאטות ישארו מכובדים לעומת רזים- מקלות שלא סותמים את הפה...
לאו דוקא.. מכירה תינוקת שהיתה צפלונה וקטנטנה עד גיל שנתיים והיום היא צריכה בריאטרי.סעודות שבת, כמו ארוחות כל השבוע, הם שיקוף של הרגלי אכילה.
כל הלחוצות מהאוכל של שולחן שבת, הן גם הלחוצות מהתינוק שלא אוכל, ומהסנדוויצים שחוזרים הביתה.....
אני יכולה לספר לכם, שאין לי מכל הדאגות האלו, כלום. רק דאגה אחת-על איזה "בריאטרי" ללכת...
אז נא להרגע בבקשה, כל האלו, ילדים סרבני אכילה, יהפכו בס"ד לאנשים רזים ובריאים, וילדים אכלנים, סבירות גבוהה שיגדלו כאלו....
לא כל כך נורא לדעתיחייבת לדעת האם גם אצלכם מכינים הרבה סלטים בשבת, ואם כן ספרו לי למי יש מקום למנה העיקרית
כל שבוע עובדת ומכינה מנה עיקרית פלוס כמה תוספות אבל כולם מגיעים שבעים יש 6-7 סלטים
אולי רק אצלי הקיבה של כולם קטנה, מה הפיתרון להוריד סלטים?
הבעיה שבתחילת הארוחה כולם רעבים ומה יותר טוב מלנגב חלה משובחת עם סלטים מה שקורה זה התוצאה העגומה שלא נוגעים לי במנה העיקרית
מחכה לפתרונות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים