נכתב ע"י אייזיק;2467416:לפי דעתי המופע היה ברמה של מסיבת בת מצווה (של בית ספר) מאוד מושקעת. לא יותר.
וזה חוץ מההמתנה הארוכה והדחיפות בכניסה לאולם.
למה אי אפשר לתת ל(א)נשים להכנס בכבוד???
למה צריך להדחף כעניות בפתח?
שילמנו על זה, לא?!
נכתב ע"י מוריהלי;2467750:היריד היה מקסים, לא מידי צפוף, (קצת באסה שגם מטרנה וגם סימילק הביאו מינונית אבל שאלו יהיו הצרות),
אבל מופע הסיום איכזב מאוד. הוא היה ויזואלית יפה אבל...לא מרגש ולא מחבר. ו...כן, בול כמו סרט גויי ישן, ואגב אח"כ חיפשתי ביוטיוב ומסתבר שעל אותו סרט עשו גירסה ישראלית באיזה בית ספר-והתלבושות כפי הנראה-משם![]()
נכתב ע"י EstiArt;2468321:אני וכל חברותי יצאנו מאוכזבות ואפילו כועסות מאוד
זה היה פשוט בזיון וגיחוך
מופע לילדות בנות 12
שאלנו אח''כ 2 ילדות שראינו שם ''איך היה נהניתן?''
''מאו-ד'' הן ענו בעיניים נוצצות
אז תארי לך שנשים אמורות להנות ממופע שילדות נהנות....
לא מתחבר.
לא עלילה, לא רגש, לא מתח, לא דרמה
סתם, הוציאו מהמוזיאון איזה סיפור וסחטו לנו ת'כח שעות
מי שאוהבת ריקודים נהנתה, לי זה כבר יצא מהאף- כל שתי דקות ריקוד ושיר
הייתי צריכה להביא את הקטנות שלי להנות, היו שם ממש שירים לגיל הרך
דו , רה, מי , פה, סולו....
עצוב.
נכתב ע"י מירוני;2468563:הבת שלי בת 16 היתה ונהנתה, אך אמרה שלא היה שום מסר מכל המופע.
נכתב ע"י פרלי;2468557:צודקת בכל מילה.
מאכזב מקומם ואפילו מכעיס
ציבור של אלפי נשים חרדיות צמאות להתמלא במשהו אמיתי ומקבלות סיפור גויי מגוייר.
אני לא מצליחה להבין איך זה עבר את הביקורת של עיתון מכובד כמו המבשר
לא אכנס לפרטים על מה שהיה או לא היה אבל זו שערוריה שאסור לעבור עליה בשתיקה
נכתב ע"י פרלי;2468708:הרעיון של מסר שהוא אמור לחדור דרך הלב ולא דרך השכל
כי לקרוא מסרים יפים אני יכולה גם בבית בספרי מוסר
כל הרעיון שהטרחתי את עצמי לצאת כי רציתי שזה יגע ללב
אני כבר לא מדברת עכשיו מהפן הרוחני אלא מהמקום המקצועי נטו
מסר אמור להדהד בתוכי
לפגוש אותי במקומות שלי
זה לא היה אפילו בכיוון
הכי עצוב זה שתראו איך שנה הבאה ישובו אלפי נשים לנהור ולתת אמון עיוור בפרסומות.
אז למה שמישהו יפיק את הלקחים?
ולא אתפלא אם מחר כל התכתובת תעלם פתאום
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים