אדם לעמל יולד
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
הייתי שם סימן שאלה קטן. אחרי הכל הם בני אדם...במקביל אני נותנת בהם אמון מלא שהם יעריכו את מתנתי ללא קשר למתנות האחרות שהם מקבלים.
הייתי שם סימן שאלה קטן. אחרי הכל הם בני אדם...במקביל אני נותנת בהם אמון מלא שהם יעריכו את מתנתי ללא קשר למתנות האחרות שהם מקבלים.
תלוי גם מי הילד ומה הרבה עשה בשבילו...אשרייך
אבל יש משפחות שסכום כזה יהיה על חשבון שמחת החג שלהם גם בפורים וגם בפסח
ואני לא חושבת שזו המטרה , ושהרבה'ס יכולים להנות ע"ח שמחת המשפחות.
שוב, מי שיש לו אדרבה שיתן כמה שיכול
אבל משפחות אברכים שבאמת נלחמות על כל שקל, 100 ש"ח זה בהחלט מספיק מכובד, במיוחד משפחות עם כמה ילדים.
בבקשה אל תכניסו נורמות של יותר כי אז אתם מענים את מי שלא יכול
למה אי אפשר לחיות עם זה שיש אנשים עם נורמות אחרות?
יש לי כמה בנים, נתתי לכל אחד כמה שהחלטתי, לא עולה בקצה דעתי לברר כמה אחרים נותנים, אני מאד אשמח בשביל הרבס של הילדים שלי אם יש הורים שנותנים יותר, במקביל אני נותנת בהם אמון מלא שהם יעריכו את מתנתי ללא קשר למתנות האחרות שהם מקבלים. וכמו שאמרתי בעבר מערכת יחסים של הורה- מחנך לא נבנית ולא נופלת ביום אחד...
כיון שהמילה "בקבוק יין" השתרבבה לה כאן הרבה, באמת מעניין אותי האם יש למלמדים מה לעשות עם 30 -40 בקבוקי יין...??? צריך מחסן יינות...אני בתור בת של מלמד, חושבת שעדיף להביא בקבוק יין פשוט
אני 100 ש"ח לכל אחד - אבל בלי בקבוק יין יקר - די נגמר הכסף![]()
אני בעד (וזה מה שאנחנו עושים) בקבוק מיץ ענבים.כיון שהמילה "בקבוק יין" השתרבבה לה כאן הרבה, באמת מעניין אותי האם יש למלמדים מה לעשות עם 30 -40 בקבוקי יין...??? צריך מחסן יינות...
אולי עדיף---
ת'אמת היום עמדתי בסופר ורציתי לאמץ את הרעיון שלך להביא מיץ ענבים, אבל בסוף הלכתי אחר העדר... (היה נראה לי קצת פושט...)אני בעד (וזה מה שאנחנו עושים) בקבוק מיץ ענבים.
אין אחד שלא משתמש בשבת במיץ ענבים.
ככה אני בטוחה שיבוא לו לשימוש.
למה פושט?ת'אמת היום עמדתי בסופר ורציתי לאמץ את הרעיון שלך להביא מיץ ענבים, אבל בסוף הלכתי אחר העדר... (היה נראה לי קצת פושט...)
צודקת.כיון שהמילה "בקבוק יין" השתרבבה לה כאן הרבה, באמת מעניין אותי האם יש למלמדים מה לעשות עם 30 -40 בקבוקי יין...??? צריך מחסן יינות...
אולי עדיף---
אם מסבירים לילד את עניין הכרת הטוב אז למה לא לספר.אגב, הבן לא יודע ששמנו כסף במעטפה. מה דעתכם? אתם משתפים את הילד בענין?
חחחחח..... אהבתי!!!..... אם דוחפים שטר ומקטרים על הרב'ה שהוא לא באמת שווה את זה... אז לפחות שהילד לא ישמע.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //