אגב, אל תשלחו אוכל אישי. בדרך כלל הכל נזרק לאשפה. כולל הסושי שכה טרחתם עליו והסברתם שזה מעשי ידיכם להתפאר וכו'. במקרה היותר טוב, אולי תמצאו אותו באחד מבתי הכנסת בעיר.
טוב יעשו, אלו המחלקים אוכל לנזקקים אם יסכמו על הרבי'ס לשמור על האוכל ובמוצאי פורים יבואו לאספם.
סליחה שאני מוריד לך את ההרגשה הטובהסיפר לי חבר שהרבי התנהג מאד לא יפה לבן שלו בלשון המעטה.
הוא התייעץ עם רב חשוב שהמליץ לו שלפורים ישלח מעטפה מכובדת לרבי עם מכתב מלא בשבחים שאין בינם למציאות ולא כלום. וכך הוא עשה. לא להאמין, אבל הרבי התחיל להתנהג אל הילד בצורה כ"כ מכבדת, ולא רק זה אלא עשה לא פרוטקציות...
השוחד יעור...
לא בטוח. תחשבו שוב.אני בעד (וזה מה שאנחנו עושים) בקבוק מיץ ענבים.
אין אחד שלא משתמש בשבת במיץ ענבים.
ככה אני בטוחה שיבוא לו לשימוש.
אז יש לו עכשיו מיץ ענבים לשנה, מה הבעיה?לא בטוח. תחשבו שוב.
סיפר לי חבר מלמד שקיבל מהמנהל לכבוד פורים 2 ארגזי מיץ ענבים + ארגז מתלמיד.
אולי יפתח שוק לארבעה כוסות?
לשתף. תלוי איך. תלוי בגיל.נתתי 200 לכ"א. התורה והאידישקייט שהם נותנים הם "מאלפי זהב וכסף".
שניהם התקשרו נרגשים בגלל הברכה, לא בגלל השטר התכול.
אגב, הבן לא יודע ששמנו כסף במעטפה. מה דעתכם? אתם משתפים את הילד בענין?
אופס. נכון. אבל שכחנו לציין את כמויות הבקבוקים מהמשלוחים האחרים...אז יש לו עכשיו מיץ ענבים לשנה, מה הבעיה?
זה נושא ששווה אשכול נפרד.באופן כללי אף אחד לא מוציא לפי מה שיש לו אלא לפי ההכרח.
בשביל לדעת מה ההכרח צריך לדעת מה מקובל בחיידר.
רבה שמאוד השקיע בילד ובדיוק אותו ילד הוא היחיד בכיתה שלא הביא מעטפה, זה מאוד מציק לרבה ובצדק.
צריך לברר מה מקובל (ותלוי בעדות, מגזרים, מקומות מגורים, וכו' וכו') ולשקלל את זה מול האפשרויות, וגם מול מה שהרבה השקיע או אתם חושבים שהוא יכול להשקיע בילד.
מהצד של הרבע'ס, חשוב מאוד שהם יודו באופן אישי. כשהרבה של הבן שלי התקשר אלי אישית לפלאפון (ולא שהוא פגש אותי בדרך אגב) להודות לי על מה שנתתי (בטווח שציינו פה) הרגשתי שכל שקל שווה.
כמובן שגם הברכה היתה מאוד רצינית ומהלב.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //