מוווזר רציתי חי כיף ערב ואמרו שאזל ב8.309:20 היה לי נחשונית, ספידיכף ומאחורי הדבש.
חי כיף היה פנוי רק צהרים (השארתי לכם)
תעדכני איזו אטרקציה, ונעשה כאן מכירת סוף סוף עונה.... ביום הראשון של פתיחתה...הצלחתי להשיג כמה כרטיסים שנשארו.
הבעיה שבעת הקראת סיכום ההזמנות,המערכת לא מאפשרת לבטל הזמנה כלשהי וממשיכה ישירות לחיוב בכרטיס האשראי, ולא יכולתי לבטל הזמנה כלשהי, שנקלטה פעמיים, בשני תאריכים שונים (מפליא, כי באחת הפעמים המערכת הקולית הודיעה שהכרטיסים לאטרקציה זו בתאריך המבוקש אזלו, ולכן ניסיתי תאריך שונה!)
עכשיו חוייבתי על הרכישה הכפולה (רק חסר היה לי לנתק, עד שהצלחתי לקבל מענה בקו, ניסיתי מהבוקר ממש). מקווה שיבטלו לי או שאצליח למכור את הכרטיסים המיותרים.
ניסית להתקשר שוב להזמין מה שחסר?למי שיש שייט בהרצליה קוד 1307 וקוד 1308 אשמח לרכוש 2 כרטיסים, קניתי ולא שמתי לב שצריך לשלם גם עבור תינוקות,
כנ"ל חי כיף קוד 2304 רק הנסיעה.
תודה רבה,
כמו כן מי שרוצה לקנות ממני 9 כרטיסים למופע החמישיה קוד 2310, קניתי בטעות כפול מרוב לחץ....![]()
מה זה המופע הזה?אני רוצה כרטיסים לארוע כאילו ביום שני י"ח אב בשעה 12:30
איך זה יכול להיות?עכשיו שמעתי ממשהי שגרה באלעד שהזמינה על הבוקר כרטיסים ל9 נפשות שלה ועוד כמה עשרות לכל אחיותיה לאקשן פארק וחי כיף ועוד..
אז זה לא שהאוכלוסיה כ"כ גדולה אלא מצרפים אליה את כל אזור גוש דן...
אני ב9.18 לא היו כרטיסים לחי כיף לא בוקר ולא צהריים. כנראה בגלל שלא היית צריכה את זה זה היה נראה לך שנשאר שם משהו.9:20 היה לי נחשונית, ספידיכף ומאחורי הדבש.
חי כיף היה פנוי רק צהרים (השארתי לכם)
לא מוכרחאני ב9.18 לא היו כרטיסים לחי כיף לא בוקר ולא צהריים. כנראה בגלל שלא היית צריכה את זה זה היה נראה לך שנשאר שם משהו.
ע"ש על הסבא והסבתא ובני בודים שלא יוצאים (בחורים וכד')איך זה יכול להיות?
היה צריך להקיש תעודת זהות
וזה מיד בתחילת המערכת הודיע כמה כרטיסים מותר לי להזמין
(אפילו לילדים שלי מעל גיל 18 לא יכולתי להזמין)
כנראה שבתעודת זהות היא עדיין גרה בבניברקעכשיו שמעתי ממשהי שגרה באלעד שהזמינה על הבוקר כרטיסים ל9 נפשות שלה ועוד כמה עשרות לכל אחיותיה לאקשן פארק וחי כיף ועוד..
אז זה לא שהאוכלוסיה כ"כ גדולה אלא מצרפים אליה את כל אזור גוש דן...
ה"מערכת" אמרה לי שנגמרו כרטיסים לבוקר ו"שאלו" אם אני רוצה לצהרים.אני ב9.18 לא היו כרטיסים לחי כיף לא בוקר ולא צהריים. כנראה בגלל שלא היית צריכה את זה זה היה נראה לך שנשאר שם משהו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים