- הוסף לסימניות
דרך רב קו אונליין ובחברה בחרנו אגד.מה זאת אומרת "אגד" הטענתם סטודנט באתר שלהם?
דרך רב קו אונליין ובחברה בחרנו אגד.מה זאת אומרת "אגד" הטענתם סטודנט באתר שלהם?
איצטלה של צדקותלא מדבר ספציפית על פותחת האשכול, אבל מי שמנסה לחסוך כמה שקלים על ידי רישום פיקטיבי כסטודנט גם הוא לא בסדר. לא רק המכללה שמאפשרת לבצע את הרמאות הזו דרכה.
מה זה אומר? מה קורה עם הכסף ששולם על החופשי שנתי? מחזירים אותו ומנכים מתוכו את מחירי הנסיעות שבוצעו בתקופה?ומה שהכי מכעיס! שאנחנו צריכים לשלם להם מחיר מלא על כל הנסיעות שנסענו מתחילת הפרופיל.
יש מישהו כזה שנחסם לו?אנשים שהטעינו ברבקו אונליין עם מסמכים ריקים...
באישי, אני מכירה רק אנשים ישריםיש מישהו כזה שנחסם לו?
מכללת מעיינות זה מוסד פיקטיבי?זה ידוע שהכרטיס יכול להחסם במידה ונרשמים כסטודנט במקום פיקטיבי
סוג שלמכללת מעיינות זה מוסד פיקטיבי?
הם לא מוכרים ע"י משרד התחבורה למרות שהם שלוחה של האוניברסיטה הפתוחה.]מכללת מעיינות זה מוסד פיקטיבי?
אני כותבת מנסיון אישי מול משרד התחבורה שהם השנה לא מכירים במכללת מעיינות למרות שהם שלוחה של האוניברסיטה הפתוחה. והם (המכללה) מודעים לכך ועם כל זה ממשיכים למכור את הקורס הזה לציבור.אני מוחה מחאה נמרצת
מול כל אוחזי המקלדת
שכותבים כאן דברים לא נכונים
וגם כתבו בעבר
וגרמו למכללת מעינות נזקים.
מכללת מעינות היא שלוחה של האוניברסיטה הפתוחה
ובגלל כל מיני אנשים כאן
שכתבו שטויות
ועשו בלאגן על כרטיס הסטודנט
אז נוצרה בעיה חמורה
אף אחד לא רימה
וכבר שנים שתלמידות המכללה זכאיות לכרטיס סטודנט
מעצם היותן תלמידות שלוחה של האוניברסיטה הפתוחה
הקורסים שניתנים במסגרת מעינות בקהילה (+ כרטיס סטודנט)
הם קורסים מקצועיים שנתיים בשווי אלפי שקלים
(קורס גישור וקורס התמודדות במצבי לחץ)
וכיוון שיש כל מיני אנשים
שכתבו ועשו שטויות
נוצר "תקר" בדרגים הגבוהים.
דבר שיסתדר לטעמי, אבל ייקח זמן.
ומכללת מעינות נוהגת לפנים משורת הדין,
ונותנת מענה אישי לכל מי שרכש קורס ששוה אלפי שקלים ב280 ש"ח בלבד.
קודם תדברו איתם
אח"כ תרכלו.
אנשים -
תשמרו על השטויות שאתם כותבים.
הגזמתם לגמרי!
ואת כל הנ"ל אני כותבת מידיעה גמורה.
כמו שכתבת:אני כותבת מנסיון אישי מול משרד התחבורה שהם השנה לא מכירים במכללת מעיינות למרות שהם שלוחה של האוניברסיטה הפתוחה. והם (המכללה) מודעים לכך ועם כל זה ממשיכים למכור את הקורס הזה לציבור.
אני עדיין מחכה להחזר על הקורס. פניתי כבר שלושה פעמים. הבטיחו לי שזה בטיפול ויחזרו אלי.
מי השמיץ? מה לשון הרע? כתבו עובדות כפשוטן. אין הכרה של משרד התחבורה בכרטיסים של מעיינות כרגע. הם עובדים על זה? סבבה. מקווה בשבילם שיצליח. כרגע זה לא מוכר ואין טעם להכחיש את הענין. וחבל שאנשים לא כתבו על זה בפרוג לפני שאני עשיתי כי לחינם הוצאתי את כספי ועכשיו אני צריכה לרוץ אחריו חזרה. רוצה למנוע מאנשים אחרים שלא ישקיעו שם גם לחינם.כמו שכתבת:
1. זה אי הבנה מול משרד התחבורה.
2. הם לא ממשיכים למכור את הקורס.
3. תני להם לטפל בזה.
כל זה לא מצדיק השמצות פומביות.
כי יש כאן גורמים משמעותיים שתקעו מקלות בגלגלים.
ודיבורים פה בפרוג סביב הנושא
החריפו מאוד את הבעיה.
לחינם.
הגענו למצב מחריד
שכל מי שלא מוצא חן בעיניו
שירות / מוצר שהוא קיבל איפשהו
הוא שופך את כל הכעס שלו בפרוג.
כאילו אין שולחן ערוך
הלכות לשון הרע
מוציא שם רע
ושופך דמים.
די!
אז אולי תוכלי לעזור לנו בעניין,אני מוחה מחאה נמרצת
מול כל אוחזי המקלדת
שכותבים כאן דברים לא נכונים
וגם כתבו בעבר
וגרמו למכללת מעינות נזקים.
מכללת מעינות היא שלוחה של האוניברסיטה הפתוחה
ובגלל כל מיני אנשים כאן
שכתבו שטויות
ועשו בלאגן על כרטיס הסטודנט
אז נוצרה בעיה חמורה
אף אחד לא רימה
וכבר שנים שתלמידות המכללה זכאיות לכרטיס סטודנט
מעצם היותן תלמידות שלוחה של האוניברסיטה הפתוחה
הקורסים שניתנים במסגרת מעינות בקהילה (+ כרטיס סטודנט)
הם קורסים מקצועיים שנתיים בשווי אלפי שקלים
(קורס גישור וקורס התמודדות במצבי לחץ)
וכיוון שיש כל מיני אנשים
שכתבו ועשו שטויות
נוצר "תקר" בדרגים הגבוהים.
דבר שיסתדר לטעמי, אבל ייקח זמן.
ומכללת מעינות נוהגת לפנים משורת הדין,
ונותנת מענה אישי לכל מי שרכש קורס ששוה אלפי שקלים ב280 ש"ח בלבד.
קודם תדברו איתם
אח"כ תרכלו.
אנשים -
תשמרו על השטויות שאתם כותבים.
הגזמתם לגמרי!
ואת כל הנ"ל אני כותבת מידיעה גמורה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים