- הוסף לסימניות
פונים למוכרמה עושים
פונים למוכרמה עושים
נסעת באוטובוסים של חברת אקסטרה?הקפצה!!!
הצילו!!!!
נחסם לי היום הכרטיס רב קו עם חופשי שנתי.
מה עושים דחוף!!!!!!!!!
גם לנו זה קרה שהכרטיס נחסם פתאום ביום בהיר.אני נרשמתי לכרטיס סטודנט דרך מכללת מעינות שילמת 250 ש"ח כדי שיתנו יל כרטיס סטודנט ואישור לימודים
שלחו לי למייל, הלכתי לעמדה של רב קו להטעין חופשי שנתי והם אמרו שם שמכללת מעינות לא כוללת בסטודנט
זה פוט גניבה!!!
לא יודעת מה הבעיה.אצלי זה לא דרך מעיינות
אבל כן הכל התחיל הבוקר שתיקפתי באוטובוס של חברת "אקסטרה"
מה הבעיה שם ?
מה המייל שלך בבקשהביררתי קצת את הסיפור הזה ולהלן התוצאות -
מי שנחסם לו הרב קו שיגיע לעל קו ויבקש שישחררו לו את החסימה ויחזירו לו את כל כל ההטענה של חופשי שנתי.
ע"פ חוק הם חייבים להחזיר את הכסף ואם הם לא מחזירים תעשו קצת שרירים..
זה לא סוד שיש פקידים שאין להם כח לתת שירות והם מורחים אנשים!
המכללה מחזירה את הכסף ששילמתם על עצם כרטיס הסטודנט לא שמעתי מאנשים שהמכללה לא מחזירה להם
ואם אומרים לכם לחכות יום יומיים זה בסדר אבל הם מחזירים.
מי שעושים לו בעיות שיכתוב לי באישי יש לי אפשרות לעזור לו.
מי שנשאר בלי סטודנט שיפנה אלי באישי ואני מארגן לו סטודנט ב - 280 ש"ח במחיר הרגיל דרך סמינר נוות ישראל
ושם אין שום בעיות! מניסיון זה עובר בכל המקומות.
בהצלחה!
טפו טפווגם בית החסידות
סליחה, ראיתי את האשכול הזה רק עכשיו, ונתקלתי במישהי שנחסם לה הרב קו כי הוא נאבד, וכשביקשה להעביר את מה שהיה לה ברבקו ביקשו טפסים, הביאה בתמימות את הטפסים של ינר. ואמרו לה שי.נ.ר לא מתקבלת כמכללה לצורך רבקו.לא מדבר ספציפית על פותחת האשכול, אבל מי שמנסה לחסוך כמה שקלים על ידי רישום פיקטיבי כסטודנט גם הוא לא בסדר. לא רק המכללה שמאפשרת לבצע את הרמאות הזו דרכה.
מיום שישי האחרון 20/02/2025 גם נחסם לי ושמעתי שלעוד הרבה אנשים
מה שצריך זה להנפיק מסמכים אישור לימודים+כרטיס סטודנט פיזית (לא תצלום)
וללכת למרכזי רב קו אונליין (אל תסמכו להטעין דרך המחשב הכי בטוח שיהיה רשמי).
גם לי נחסם
אצל מי עשיתם את הסטודנט?נחסם לי כרטיס הרב קו והיה לי בתוכו חופשי שנתי,
בעמדות על הקו יטעינו לי חזרה את החוזה של החופשי שנתי,
או שאהיה חייב את כרטיס הסטודנט?
יש לי אישור תשלום ששילמתי על החופשי שנתי חצי מחיר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים