לא,נכתב ע"י קטיפה;1315764:בכל צחצוח את מצחצחת ב - 2 סוגי משחות?
נכתב ע"י חניק;1315803:תגידו, איך לא שמעתם על פוראור ועל המשחת שיניים שלהם?????????
עובדה!!!!
לילדים שלי היה שחור בשיניים (ולעוד הרבהאנשים שמכרתי להם את המשחה) וזה ירד, לחלק תוך שבוע!!!! ולחלק תוך קצת יותר, עובדה!!!! (מי שרוצה מוזמן להגיע אלי ולראות אותם עכשיו ותמונות של לפני(. אגב, זה גם מוריד אבן מהשיניים, אנשים פשוט המומים מהמשחה המיוחדת הזו שעולה בסך הכל 40 ₪, מפתיע ומשמח!!! הקץ לשיננית... אני מוכרת בממוצע 10 בשבוע!!! (אצלי לחלק מהילדים לאחר ניקוי אבן אצל שיננית השחור חזר די מהר ולא "פירגנתי" להם ניקוי אבן של יותר מפעם בשנה שמקבלים בחינם וזה מאד הפריע להם והם היום מבסוטים!!! זה פשוט קסם!!!)
לפרטים נוספים ניתן לפנות באישי.
נכתב ע"י mig;1315826:חניק,
רק בשביל שיהיה לי טיפת אמון בתכשירי אלוורה שאת משווקת.
אשמח לשמוע על בעיות בריאות שאין לפוראוור פתרון עבורם.
לא רק שמעתינכתב ע"י חניק;1315803:תגידו, איך לא שמעתם על פוראור ועל המשחת שיניים שלהם?????????
עובדה!!!!
לילדים שלי היה שחור בשיניים (ולעוד הרבה אנשים שמכרתי להם את המשחה) וזה ירד, לחלק תוך שבוע!!!! ולחלק תוך קצת יותר, עובדה!!!! (מי שרוצה מוזמן להגיע אלי ולראות אותם עכשיו ותמונות של לפני(. אגב, זה גם מוריד אבן מהשיניים, אנשים פשוט המומים מהמשחה המיוחדת הזו שעולה בסך הכל 40 ₪, מפתיע ומשמח!!! הקץ לשיננית... אני מוכרת בממוצע 10 בשבוע!!! (אצלי לחלק מהילדים לאחר ניקוי אבן אצל שיננית השחור חזר די מהר ולא "פירגנתי" להם ניקוי אבן של יותר מפעם בשנה שמקבלים בחינם וזה מאד הפריע להם והם היום מבסוטים!!! זה פשוט קסם!!!)לפרטים נוספים ניתן לפנות באישי.(לגבי ניקוי עם סודה לשתיה, גם אנחנו ניסינו את זה, אבל זה לא הוריד לילדים שלי לגמרי.)חשוב לדעת!!! המשחה מכילה 130 גרם, לא צריך לשים על המברשת יותר משחה מגודל גרגר אפונה כך שהמשחה נשארת להרבה זמן.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים