- הוסף לסימניות
כשאני רוצה תזכורת, אני עונדת את השעון ביד ימין או פשוט הופכת אותו, ואז אני נזכרת שמחכה לי מטלה מסוימת, כגון: להזמין בשר, דגים וכדו'נכתב ע"י wald;1840566:הי גמני
לא חשבתי על זה
כשאני רוצה תזכורת, אני עונדת את השעון ביד ימין או פשוט הופכת אותו, ואז אני נזכרת שמחכה לי מטלה מסוימת, כגון: להזמין בשר, דגים וכדו'נכתב ע"י wald;1840566:הי גמני
לא חשבתי על זה
נכתב ע"י לאי;1840680:לא עשיתי חוצים (ישששששששששששששששששששש)
במחזור שלי 3 מתוך 200
נכתב ע"י צברית;1840734:דווקא זה היה הדבר כמעט הכי נחמד שעשיתי בסמינר...![]()
מצדיעה לך!!!נכתב ע"י סתם אחת;1840155:גרה בתוככי בני ברק, חובשת רק (!) מטפחות ומצפצפת על הרבה סטיגמות (רשיון לאישה וכאלה)
נכתב ע"י לאי;1840805:מעניין שהחברות שלי רק קינאו בי ולא חשבו כמוך בכללל
נכתב ע"י ANONYMUS;1840891:הן לא קינאו בך.
אבל לפחות היו נחמדות לעשות לך הרגשה טובה
(אם לא הבנת את זה עד היום...)
ולמרות זאת אני לא מבינה מה את רוצה להגיד?
שהיית תינוקת, למרות שהיית בת 18?
שלא היה לך טיפת עול, למרות שהחברות סביבך ידעו לשאת בעול?
בכל אופן, לי זה לא ניראה משהו שמראה על בגרות יתר.
או רצון ללכת נגד הזרם ולהיות שונה.
סתם גחמה של ילדה קטנה.
נכתב ע"י לאי;1840908:זה לא בא מבחירה בכל מקרה
כך שזה לא דיון של בגרות או תינוקת
מטעמים אידיאולוגיים
וזה כן נגד הזרם
כי רק להסביר לכולם למה לא
בלי להסביר את האמת
וללכת נגד
כי בשידוכים זה לא מקובל ולא רצוי....![]()
נכתב ע"י ANONYMUS;1840891:הן לא קינאו בך.
אבל לפחות היו נחמדות לעשות לך הרגשה טובה
(אם לא הבנת את זה עד היום...)
ולמרות זאת אני לא מבינה מה את רוצה להגיד?
שהיית תינוקת, למרות שהיית בת 18?
שלא היה לך טיפת עול, למרות שהחברות סביבך ידעו לשאת בעול?
בכל אופן, לי זה לא ניראה משהו שמראה על בגרות יתר.
או רצון ללכת נגד הזרם ולהיות שונה.
סתם גחמה של ילדה קטנה.
נכתב ע"י לאי;1840680:לא עשיתי חוצים (ישששששששששששששששששששש)
במחזור שלי 3 מתוך 200
נכתב ע"י מנוחהלה;1840937:לצערי עשיתי, לאחר לחצים מהמחנכת שלי
אין לי בעיה מבחינה אידיאולוגית וגם לא מבחינה לימודית...
פשוט לא התחשק לי לתרום למורות 600 ש"ח.
נכתב ע"י RacheliArt;1840947:קוראים לילדים שמות שהנבואה הזמנית לאחר הלידה עזרה לנו לבחור.
נכתב ע"י ANONYMUS;1840956:לכולם המלאך לוחש, ולכם ספציפית יש נבואה?
נכתב ע"י RacheliArt;1840970:לא שמעת על כך שהקב"ה נותן נבואה להורים בנושא שם לכל ילד?
![]()
נכתב ע"י בפונטציאל;1840959:שום דבר אצלי לא כמו כולם.
לא סופרת את החברה ממילמטר ועושה מה שטוב בעיני אלוקים ובעיני.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //