מה זאת אומרת חגורה?באיש את רעהו אתה יכול לכתוב הודעה רק אחרי חודשיים שאתה חבר בפרוג, ובשאר הפורומים זה בגלל שאין לך חגורה שלהם
רק לצטט את לא יכולה? להגיב כן?למה יש פורומים שניתן לי לצטט הודעות-כגון הפורום הזה,
ויש פורומים שלא נותן לי לצטט-כגון איש את רעהו ועוד...?
למשל:מה זאת אומרת חגורה?
שניהם לא, וגם לא לפרסם נושארק לצטט את לא יכולה? להגיב כן?
כמו שכתבו, שבחודשיים הראשונים אי אפשר להגיב באיש את רעהו, רק אם נרשמים לקהילה מקצועיתשניהם לא, וגם לא לפרסם נושא
מי שאומר לאחרים.....כמו שכתבו, שבחודשיים הראשונים אי אפשר להגיב באיש את רעהו, רק אם נרשמים לקהילה מקצועית
יש לך אפשרות לצנוח עם המצנח לקהילה מסויימת![]()
אני לא התלוננתימי שאומר לאחרים.....![]()
מה זה הפורום הזה בכלל?@הכלבויניק יש פורמים שאפשר לכתוב בהם גם בלי וותק חוץ מהפורום של ניהול האתר??
נראה לי כל מיני פניות שרוצים לכתוב למנהלים ואין איפה אז זה שםמה זה הפורום הזה בכלל?
הפורום כאן? שייך לשיפוצים וכדומהמה זה הפורום הזה בכלל?
פורום מערכת האתר נעלם מזמן, כבר לא קיים.@הכלבויניק יש פורמים שאפשר לכתוב בהם גם בלי וותק חוץ מהפורום של ניהול האתר??
אופס...לא שמתי לב שנעלם. למה ביטלו אותו?פורום מערכת האתר נעלם מזמן, כבר לא קיים.
זה הפך לפורום תלונות על ההנהלהלמה ביטלו אותו?
prog.co.il
וואוווו מרתק!!זה הפך לפורום תלונות על ההנהלה
במקום לפורום עזרה על השימוש באתר
עיינו כאן
![]()
הבטן שלכם תוססת כמו כדורים של מנטוס בתוך בקבוק קולה קולה, ועדיין... ((אשכול פריקה ארוך))
ביום שישי האחרון, כולנו רתחנו. זעמנו. הרגשנו מרומים. חיים דיקמן, אשתו, יועציו, שריו, סגניו, הוא וכל ממשלת האופל שמאחורי אתר פרוג - הולכים למכור אותנו למפרסמים! הולכים לשדוד את נכסינו הדיגיטליים! להתעשר בזכות עמלנו! הצילו! כי ביום שישי האחרון, למי שבמקרה שכח, הופיע בפני כל אחד ואחת שנכנס לפרוג...prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים