נכתב ע"י דאלארס;1074722:שמעתם? לא
בנוקיה, מזה בכלל?
נכתב ע"י דאלארס;1074722:שמעתם? לא
בנוקיה, מזה בכלל?
נכתב ע"י bekki;1074728:סוג של מכשיר סלולאר
למה לא נעים?נכתב ע"י bekki;1074712:אבל קולו של שלומי שבת עולה עשרת מונים על קולו של יעקב שוואקי.
ואם תהיתם איפה?
בנוקיה.
שיר מדהים בביצוע שלומי שבת.[יעקב מנגב בפיניש]
שמעתם?
נכתב ע"י דאלארס;1074980:שלב ההסברים....
אני הייתי מעלה את זה מיד כווידאו קליפ,
דרך אגב, ראיתי את שבת (ללא שוואקי) נותן את השיר הזה בהופעה חיה פי - 1000 יותר יפה ומרגש מאשר עם שוואקי,
סליחה על השאלה, אבל מישהו הלחין את זה?נכתב ע"י bekki;1074899:אז הנה זה מגיע סליחה על השעה![]()
הייתי מעלה בכיף אני פשוט לא יודע איך מעלים סרטון מיוטיובנכתב ע"י Magic Brush;1075416:נו... על זה אומרים "מי שמדבר"...
למה שלא תעלה וכולנו נהנה?
אלה שלא ממוסחרים יושבים בתחנה המרכזית או בפתחי הקניונים ומנגנים...המסחר היחיד שהם מנהלים זה נרתיק האקורדיון/הכינור שעומד על הרצפה לקליטת המטבעות.נכתב ע"י קקטוס;1075419:לא מבין מה החידוש הגדול, מי בכלל מצליח לשמוע את המוזיקה הממוחזרת והממוסחרת שאמרגניו של שוואקי דוחפים אל כל תחנת רדיו אפשרית?
(לא ששלומי שבת פחות מסחרי.. רק שבמקרה הזה השינוי מרענן)
לא כל כך מעניין אותי כמה כסף מתגלגל בתעשיית המוזיקה, יותר מעניין האם לנגד עיני המלחין יוצר, בשעת היצירה, עמדה השראה. או שכל מטרת ה"לחן" (בעיני זה לא לחן, כפי ששקית מלאה עפרונות היא לא ציור) הייתה מכירות.נכתב ע"י דאלארס;1075455:אלה שלא ממוסחרים יושבים בתחנה המרכזית או בפתחי הקניונים ומנגנים...המסחר היחיד שהם מנהלים זה נרתיק האקורדיון/הכינור שעומד על הרצפה לקליטת המטבעות.
על זה אמר מי שאמר....זה זבל...אבל זה מה שאוכלים היום....ואני מוסיף שמלקקים את האצבעות....
יתכן שלאיכות יש פחות אוהדים מאשר לזבל...אבל עם ניגוני חב"ד אתה לא ממלא את המכתש בגבעתיים, ועם שלומי שבת ושוואקי אתה ממלא את נוקיה וקיסריה.נכתב ע"י קקטוס;1075471:לא כל כך מעניין אותי כמה כסף מתגלגל בתעשיית המוזיקה, יותר מעניין האם לנגד עיני המלחין יוצר, בשעת היצירה, עמדה השראה. או שכל מטרת ה"לחן" (בעיני זה לא לחן, כפי ששקית מלאה עפרונות היא לא ציור) הייתה מכירות.
אני לא מבין איך מישהו ששמע מעודו חומר איכותי (סתם דוגמא: ניגוני חב"ד), מצליח לשמוע את הדברים האלה.
נכתב ע"י קקטוס;1075426:סליחה על השאלה, אבל מישהו הלחין את זה?
נכתב ע"י bekki;1075591:עזוב הלחנה.אבל הקול,הקול...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים