פוטו נוה יעקב
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
שאלה למומחים - איך ניתן בצורה הכי איכותית להפוך סרט לרצף תמונות (נגיד כל 10 שניות)? כמה מקובל לקחת על כזו עבודה לסרט של שעה וחצי?
הצלצול בטעות. ממש לא יותר נח לבחור מבין 24 תמונות את המוצלחת, תכפילי את זה ב90 דקות כפול 60 שניות (=129,600 )אם היא מיצאת ל-JPEG, נוצרת לה תיקיה של 24 תמונות לכל שניה, ואז היא יכולה לבחור את מה שמתאים לה , נראה לי יותר נוח מלקפוץ כל פעם כמה פרימים וליצא, לא?
נכתב ע"י maor700;1077305:כתבתי בשבילך תוכנה קטנה שתיקח כל סרט שתבחרי (אפשר כמה במקביל) ותייצא ממנו תמונה אחת כל 10 שניות. (עבדתי על זה לפחות שעה...)
הוראות:
היא לא תומכת בעברית וברווחים לכן תוודאי שאת מחלצת את תוכן התיקייה לכונן C או D או מה שלא יהיה העיקר שלא יהיה בתיקיות משנה וכן תוודאי שהקובץ וידאו לא יכיל עברית.
תפעילי
את התוכנה תבחרי את הקובץ בסיום הפעולה תקבלי בתקיית images תקייה בשם של הקובץ ובה התמונות. וכן העתק של הוידאו בתיקית Video (אחרי שסיים להמיר את יכולה למחוק אותו).
אם את מעוניינת בסרטון שיכיל את כל התמונות פשוט תכניסי לפרמייר כמו שהם מסודרים בתיקייה שימי את הסאונד מתחת ותייצאי.
מצ"ב.
צפה בקובץ המצורף 170423
נכתב ע"י maor700;1077305:כתבתי בשבילך תוכנה קטנה שתיקח כל סרט שתבחרי (אפשר כמה במקביל) ותייצא ממנו תמונה אחת כל 10 שניות. (עבדתי על זה לפחות שעה...)
הוראות:
היא לא תומכת בעברית וברווחים לכן תוודאי שאת מחלצת את תוכן התיקייה לכונן C או D או מה שלא יהיה העיקר שלא יהיה בתיקיות משנה וכן תוודאי שהקובץ וידאו לא יכיל עברית.
תפעילי
את התוכנה תבחרי את הקובץ בסיום הפעולה תקבלי בתקיית images תקייה בשם של הקובץ ובה התמונות. וכן העתק של הוידאו בתיקית Video (אחרי שסיים להמיר את יכולה למחוק אותו).
אם את מעוניינת בסרטון שיכיל את כל התמונות פשוט תכניסי לפרמייר כמו שהם מסודרים בתיקייה שימי את הסאונד מתחת ותייצאי.
מצ"ב.
צפה בקובץ המצורף 170423
נכתב ע"י לאהלה ג;1091868:אני לא מצליחה
אני פותחת את התוכנה ואז בוחרת קליפ והמחשב מתחיל לעבוד על משהו שחור
ויוצר פריימים אבל באמצע הוא מעלה הודעה כדי שאני אלחץ אישור בלי לומר לי למה צריך אישור
מה אני יכולה לעשות??????????
נכתב ע"י maor700;1091874:זה אומר שהוא סיים. כשבניתי אותה שכחתי להכניס טקסט להודעה בסוף בגלל זה היא ריקה.
קודם כל תוודאי שאת מחלצת את תוכן הקובץ zip לתיקה במחשב ורק אח"כ תפעילי אותו (לא ישירות מתוך קובץ הזיפ) תפעלי לפי ההוראות שלי לעיל. בסוף התהליך תמצאי את התמונות בתוך התיקייה של התוכנה בתיקיית images את כל התמונות.
נכתב ע"י maor700;1091874:זה אומר שהוא סיים. כשבניתי אותה שכחתי להכניס טקסט להודעה בסוף בגלל זה היא ריקה.
קודם כל תוודאי שאת מחלצת את תוכן הקובץ zip לתיקה במחשב ורק אח"כ תפעילי אותו (לא ישירות מתוך קובץ הזיפ) תפעלי לפי ההוראות שלי לעיל. בסוף התהליך תמצאי את התמונות בתוך התיקייה של התוכנה בתיקיית images את כל התמונות.[/QUOTE
תודה על המאמץ וסליחה על הזמן היקר שבזבזת למעני
ושוב תודה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים