נכתב ע"י סייז;n5006665:כבר נאה יותר טוב הפונט, והצבע החום מחמיא בצורה יפה לשחור. אולי תראה האם הוא מוגדר יפה בתור התדמית שעומד מאחורי המיתוג בנישה שאתהרוצה להתמקד שבאם זה לכיוון החסידי השאלה האם הוא מתאים.
נכתב ע"י סייז;n5006716:לפרסומי זה בכיוון טוב מאוד, אבל לפי המודעות שאתה מפרסם נראה שאתה עובד עבור מוסדות וכאלה שזה פחות מתאים כזה לוגו.
תקן אותי באם אני טועה
נכתב ע"י נ ש ר הפקות;n5004966:תודה רבה רבה על כל התגובות החמות
תודה על התגובה, אני פשוט חובבן מושבע ולא למדתי גרפיקה בחיים [אני מנסה להתחיל בימים אלו] וכמובן שלא למדתי את כל כללי העיצוב המקצועי אני אשתדל ליצור באמת משהו חדש לפי התגובות פה
אכן זה נעשה בתוכנת וורד בלבד [עד שאני אלמד קצת אילוס...]
נכתב ע"י TOVIT;n5007219:לא הצלחתי להבין.
אתה ממתג את עצמך כמעצב
ולא סתם, אלא כזה שהעיצוב שלו נוסק לגבהים
ולא למדת בחיים, ומסכים שהעיצובים שלך חובבנים שנעשים בוורד
מה אתה מוכר בעצם?
נכתב ע"י TOVIT;n5007219:לא הצלחתי להבין.
אתה ממתג את עצמך כמעצב
ולא סתם, אלא כזה שהעיצוב שלו נוסק לגבהים
ולא למדת בחיים, ומסכים שהעיצובים שלך חובבנים שנעשים בוורד
מה אתה מוכר בעצם?
נכתב ע"י blueberry;n5007867:האמת היא שזה לא נראה שבן אדם אחד עיצב את 2 הלוגואים בהפרש של כמה ימים..
השני גם אם יש מה לשפץ אותו נחשב לגמרי כלוגו (הראשון פחות..)
בהצלחה
נכתב ע"י arye770;n5009413:נשר היקר.. אנסה לכתוב בעדינות המירבית.
למרות שאני כבר כמה שנים נחמדות מעצב גרפי, ארך לי הרבה מאוד זמן בשביל להגיע למחשבה על לוגו לעצמי, להגיד לך שיש לי עכשיו לוגו? לא ממש ולצערי גם כי כרגע טיפה זנחתי את העבודה בזה עקב דברים אחרים שנכנסו.
אבל בשביל להגיע למצב שראוי שיהיה לוגו, צריך להתמקצע והרבה. הלוגו הראשון שהעלת וזאת כי הרגשת שהוא ראוי לעלות לחוו"ד (לא אתייחס ברשותך אליו) רק מחזק את זה שיש עוד דרך וזה בסדר.. ומחילה, אבל בלי ידיעת תוכנות אדובי אלא רק ניסיון "להכיר" זה פשוט לא אפשרי ולא לעניין, תשלח ללקוח לוגו שנעשה ב..? מודעה שנוצרה ב? וורד ופאויר פוינט אלו מילים גסות בתחום.
אני ח"ו לא רוצא לצאת מתנשא (ולא בטוח שיש לי במה..) או משהו בכיוון הזה, אבל חסרה כאן מודעות עצמית גדולה בנושא. הן בעיצוב והן ובעיקר בסלוגן.
מקווה שלא פגעתי והלוואי שדבריי יובנו ברוח טובה
נכתב ע"י arye770;n5009899:שמח שזה מקצועי בלבד (-:
לגביי המייל והעבודות, כמו שציינתי בחרתי להציג לוגו שמבחינתך אתה מרגיש שהוא מספיק ראוי ואיכותי. אני את דעתי האישית כמובן אומר, והלוגו הזה (שאכן החלפת לאחר שגם הוא מבחינתי עדיין לא מספיק) הראה לי לפחות, שחסרים פה יסודות מאוד מאוד בסיסיים בהבנה של עיצוב גרפי, ובלי לדבר על הרעיון, הביצוע וכו.
ושוב, כמו שציינת אתה רק מתחיל להכיר את תוכנות אדובי, אז אין לך לצערי את האפשרות לטעון שאדובי וכדו' לא הכרחיים.. זה פשוט לא אפשרי! להוציא עבודה מקצועית ונכונה ללקוח בעבודה על תוכנות אופיס, ולא משנה איך תסתכל על זה. לוגו וקטורי אמיתי? חבל על הזמן כי אם לא השתמשת לא ניתן להסביר את ההבדל..
בכל מקרה הרבה הצלחה! ומייעץ מכל הלב ללכת ללימודים כדוגמת פרוג שמוצלח מאוד.
נ.ב. אני מציע לך לשמור את האשכול הזה איפשהו.. יום יבוא ותסכים איתי שלא לענין להזכיר את צמד המילים וורד/פאויר פוינט עם המילים עיצוב גרפי (-:
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים