השמח בחלקו
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לא מקובל שפותחי אשכולות קובעים את השיח באשכול ...
נכתב ע"י השמח בחלקו;n5011495:לא מקובל שפותחי אשכולות קובעים את השיח באשכול ...
נכתב ע"י arye770;n5009899:שמח שזה מקצועי בלבד (-:
לגביי המייל והעבודות, כמו שציינתי בחרתי להציג לוגו שמבחינתך אתה מרגיש שהוא מספיק ראוי ואיכותי. אני את דעתי האישית כמובן אומר, והלוגו הזה (שאכן החלפת לאחר שגם הוא מבחינתי עדיין לא מספיק) הראה לי לפחות, שחסרים פה יסודות מאוד מאוד בסיסיים בהבנה של עיצוב גרפי, ובלי לדבר על הרעיון, הביצוע וכו.
ושוב, כמו שציינת אתה רק מתחיל להכיר את תוכנות אדובי, אז אין לך לצערי את האפשרות לטעון שאדובי וכדו' לא הכרחיים.. זה פשוט לא אפשרי! להוציא עבודה מקצועית ונכונה ללקוח בעבודה על תוכנות אופיס, ולא משנה איך תסתכל על זה. לוגו וקטורי אמיתי? חבל על הזמן כי אם לא השתמשת לא ניתן להסביר את ההבדל..
בכל מקרה הרבה הצלחה! ומייעץ מכל הלב ללכת ללימודים כדוגמת פרוג שמוצלח מאוד.
נ.ב. אני מציע לך לשמור את האשכול הזה איפשהו.. יום יבוא ותסכים איתי שלא לענין להזכיר את צמד המילים וורד/פאויר פוינט עם המילים עיצוב גרפי (-:
נכתב ע"י איטה וקס;n5011727:עפ"י ההבדל בין הראשון לשני בטווח קצר כ"כ אני רואה עתיד מזהיר, אבל אני מאד ממליצה על לימודי עיצוב גרפי בפרוג, לא רק בשביל לדעת תוכנות אדובי אלא תקבל את כל הכלים כדי לצאת מעצב גרפי ולא בעל כשרון (שאינו מספק את הציבור), אני מאד מעריכה כשרונות ומאד באידיולוגיה לפתח אותם , לנסות, להתנסות ולהתקדם!
יש פוטנציאל!
הרבה הצלחה!
(בנוגע ללוגו, אכן עכשיו הוא נראה מקצועי יותר אך לא מתאים לך בתור מעצב גרפי, זה נראה כמו בירה או חברה של טיולים)
נכתב ע"י אהרן ליברמן;n5011719:מסקר שערכתי
כמה פעמים אתה ממתג את עצמך מחדש
בחצי השנה הראשונה ללימודים
מחליפים כ10 לוגואים ושמות
אחר כך שנה עם אותו לוגו
אחרי שנה וחצי בתחום אתה מחליף שם ולוגו
ולאחמ"כ לא מחליפים אפילו שזה לא מקצועי כי אין זמן ב"ה
מעניין לשמוע ממכם מה עבר עליכם
נכתב ע"י נקודת מחשבה;n5012304:נחזור לעניין הלוגו....
אולי כדאי שתוריד את המילה "הפקות" - קצת מיושן לגבי עיצוב גרפי לטעמי...
נכתב ע"י נ ש ר הפקות;n5012166:סקר מעניין....
אני אישית הספקתי להחליף 2 שמות ו4 לוגואים
וזה עוד לפני תחילת הלימודים...............
נכתב ע"י חויד;n5012681:האמת שלא הבנתי למה צריך שם? זה עושה משהו למישהו? סוג של כבוד?
כל עוד אין סטודיו/משרד מסודר או משהו יותר מבוסס, מה העניין ? יבואו אליך רק עם 'שם' ?
אישית, קרוב לעשור הייתי בלי שם.
לא ראיתי צורך, והיה בד"כ מספיק עבודה ב"ה.
נכתב ע"י נ ש ר הפקות;n5013078:אני רציתי שבמודעות שאני כבר כן עושה ונתקלים בזה אנשים
אז אם למישהו זה ימצא חן בעיניו אז שיפנה אלי
כרגע אין לי דרך אחרת להשיג לקוחות אפילו לא בחצי מחיר... בכל זאת אני עדיין על וורד בלבד
נכתב ע"י חויד;n5013208:העבודות צריכות להיות מאד ברמה, ומספיק טובות בשביל שיבואו מקרדיט...
וזה לא קורה כ"כ הרבה...
נכתב ע"י נ ש ר הפקות;n5014827:גם לא במחיר מוזל?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים