הסתדרת? (אני בכל מקרה מכינה לנו משהוא עכשיו לכבוד ההורים שלי אז אם את צריכה אני יוכל לשלוח לך את שלנו שאני אגמור)שלום לכולם,
אנחנו חוגגים להורים בעז"ה השבוע חתונת הכסף.
וכיון שאין לי טיפת ידע בגרפיקה,
אשמח מי שיכול לשלוח לי לפה או למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> לוגו של חתונת הכסף
אין צורך בגרפיקה ברמה, לוגו חמוד מספיק.
תודה מראש!
אני אשמח לקבל...הסתדרת? (אני בכל מקרה מכינה לנו משהוא עכשיו לכבוד ההורים שלי אז אם את צריכה אני יוכל לשלוח לך את שלנו שאני אגמור)
הסתדרת? (אני בכל מקרה מכינה לנו משהוא עכשיו לכבוד ההורים שלי אז אם את צריכה אני יוכל לשלוח לך את שלנו שאני אגמור)
אני גם כן אשמח לקבל............הסתדרת? (אני בכל מקרה מכינה לנו משהוא עכשיו לכבוד ההורים שלי אז אם את צריכה אני יוכל לשלוח לך את שלנו שאני אגמור)
לכל המבקשים בסוף ראיתי שאין לי זמן אז סתם לקחתי משהו מפרוג אוכל להעלות את זה לפה שובהסתדרת? (אני בכל מקרה מכינה לנו משהוא עכשיו לכבוד ההורים שלי אז אם את צריכה אני יוכל לשלוח לך את שלנו שאני אגמור)
אשמח אם תוכלי לעלות או לצרף קישורלכל המבקשים בסוף ראיתי שאין לי זמן אז סתם לקחתי משהו מפרוג אוכל להעלות את זה לפה שוב
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>לא נותן לי להעלות - מידי כבד.
אני יכולה לשלוח שלח מייל למי שרוצה תכתבו לי מיילים...
(אני לא זוכרת מאיפה לקחתי את זה)
אשמח לקבל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה
בבקשהאני אשמח גם לקבל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה משהו שהכנתי פעם למשחק קליקרים לחתונת הכסף
מדהים.זה משהו שהכנתי פעם למשחק קליקרים לחתונת הכסף
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //