- הוסף לסימניות
מסכימה איתך מאד!!רעיון יצירתי מאוד שעובד יפה עם השם "שוביז"
(ניסיתי הרבה לחשוב מה עומד מאחוריו, ולא הצלחתי, תחכים אותי? כאילו שוז עם קנייטש'?)
ברשותך כמה הערות קטנות בשביל ללטש את זה עוד כי זה כמעט שם.
הצורה של ה"נעל" נראית קצת מוזר חסרת פרופורציה של נעל, האזור של האצבעות צר מידי ביחס לחלק האחורי של הנעל.
ולא רואה סיבה למה הקו ממשיך לעלות מעבר לגובה הנעל, מרגיש לא כ"כ טבעי.
כמו"כ גם על הקו מימין מסך ש"נכנס" לתוך הנעל הייתי מוותרת, הוא עבה ותופס את כל החלל היפה שמזמין רגל וירטואלית להכנס לשם, וגם לא כ"כ ברור מה הוא רוצה לבטא. כדאי גם לסיים את הקו שלהם עגולשיזרום עם הקו של הנעל כולה.
צריך עוד קצת עבודה על מרווחים שוים, שים לב מה קרה למרווחים של הש', צריך לדייק את זה עוד כך שהאות לא תתעוות.
הרווח בין הש' לו' לעומת בין הב' לי' לא שווה.
הסלוגן לא יושב לא פה ולא שם, היייתי נותנת לו להגיע עד הקצה של הש' (ובכלל זה הנעל שיושבת עליו) כדי שיהווה רצפה יציבה "ללכת" עליה.
גם המרווחים בין האותיות בסלוגן לא מהוקצעים עד הסוף.
באופן כללי מרגיש לי שהמודעה מוכרת סיסמאות ולא מוצר "its shoe time" "להגיע רחוק"
לעומת זה התמונה של הנעליים לא מושכת מספיק, נראה מהקימוטים שם שהם לא חדשות, היא עכורה בגוונים נבלעת ברקע וחתוכה.
כדאי לצלם נעליים חדשות מהקופסה, ונגיד אם מסתדר לך עם הקומפוזיציה שהן תיחתכנה, לפחות שהצבע יהיה זוהר ומושך.
(נגיד נעליים לק צהובות)
ניסיתי להבין מה הרעיון שעמד מאחורי חלוקת החללים בקומפוזיצה, ולא הצלחתי, מרגיש לי שכל המידע החשוב דחוס למעלה והשאר ריק שלא מעביר מסר כלשהו. אשמח אם תחכים אותי.
זהו, חוץ מזה נראה שיש כאן הרבה עבודה להגיע למינימליזם ולפשטות ובכל זאת להעביר את המסר.
הרעיון שעומד מאחורי הלוגו חכם מאוד ולא טריוויאלי בכלל.
הרבה הצלחה!
צפה בקובץ המצורף 649422צפה בקובץ המצורף 649423
אני גם חושבת כך...
בכללי זה באמת נקי ויפה!!
רק שים לב שהטקטסט עדיף שיהיה למטה!
בנוסף -הפריע לי מאד הסיומות החדות של הנעל- זה ממש דקר לי בעיניים!!
כמו שNBR אומרת הייתי שוברת את הפרסומת עם נעליים מגניבות בצבע נגדי לחלוטין...
זה ייתן פריצת דרך וחדשנות !
המון הצלחה!!
הנושאים החמים