כן!
תודה צוף!וואי בתיה כל הנסיונות שלך ראויים להתפעלות,
הכל ממש יפה ומקצועי .
אני אהבתי את השני
תודה!וואו וואו! יומיים לא עקבתי והלוגו כל כך השתפר
לעניננו, הראשון מעולה! הגופן מתאים בול ואהבתי בטירוף את המגרעות שעשית ב ו׳ בשביל השורוק.
תודה!יפה מאוד. בכל זאת עדיין מורכב הקוקוס. ראיתי שעשית איזה אפקט של הצללה בקוקוס. אולי תנסה להפשיט בכל זאת את הקוקוס מופשט עם קצת גשטאלט?
תודה!מספר 4 יפה!
לדעתי כדאי להשאיר את הקוקוס הקווי
זה מקפיץ את הלוגו...
הצלחות!
ואני התלהבתי מההנפשה. חוששת שלא אוכל להינות ממנה בגלל השינויים שהלוגו יעבור עד שאהיה סגורה עליו.את מתכוונת למספר 4 מפה?
גם לי 4 הכי נראה!
לגבי הרגל, נכון לגמרי, תודה!וואו....
לדעתי
זה הכי יפה
![]()
רק שהרגל של הק' תהיה זהה כי זה מפריע קצת העין
תודה!לא הייתי שותפה לכל התהליך - מדהים!
אני אוהבת את 4
והכי התלהבתי מהסלוגן.........
ואני התלהבתי מההנפשה. חוששת שלא אוכל להינות ממנה בגלל השינויים שהלוגו יעבור עד שאהיה סגורה עליו.![]()
אהם זה בעיה לאהוב את מה שלא נכוןלגבי הרגל, נכון לגמרי, תודה!
גם אני מאוד אוהבת את האחידות בלוגו הזה, אבל מתחברת יותר לקוקוס המאוייר.
מה עושים שאני יודעת שהלוגו הזה נכון אבל למרות זאת מעדיפה אחר?
אני עדין קורא קוקו.
הצבעים האלה לא כ"כ משתלבים.
הקוקוס יש בה יותר מידי פרטים, אולי כדאי לפשט קצת.
מצורף המחשה לסכמה נכונה יותר של צבע, וגם כיוון לקומפוזיציה.
צפה בקובץ המצורף 658017
אין דברים כאלה, אנשים מיוחדים!בל"נ בסיום הליטוש תשאירי קובץ פתוח ובכיף אני יפרגן לך את ההנפשה מחדש...
תודה על ההכוונה!אהם זה בעיה לאהוב את מה שלא נכון
לא נורא את בחברה טובה, כולם אוהבים את מה שלא נכון
אבל זה לוגו יקירה, ונראה לי שאת צריכה שהוא יהיה מנימליסטי
בהצלחה ענקית....
גם אם תבחרי את המאויר אני אוהב...
אל דאגה![]()
לא באה להתווכח ח"ו, ההיפך, מעריכה את הסיוע הבלתי נתפס שיש פה.תחזרי לזה.
לא מתווכחים עם @אליהו פריד .
אין דברים כאלה, אנשים מיוחדים!
תודה על ההכוונה!
לא באה להתווכח ח"ו, ההיפך, מעריכה את הסיוע הבלתי נתפס שיש פה.
@אליהו פריד הוא מומחה גדול, לא מטילה דופי, רק גם מומחים, כל עוד לא נכנסו עמוק לנושא יכולים לעשות עיצוב נכון, אך יתכן שלא יתאים לצרכים.
כל ניסיון כזה מקדם אותי בצורה לא רגילה, אין ספק שגם אם לא לקחתי, התייעלתי!!
בינתיים לקחתי פסק זמן מהלוגו כדי לשוב אליו ממבט אחר.
קראתי את הפרק שצירף @חיים בניסטי פה בפורום לטובת הניקים ותודה ל @saralem שכיוונה אותי לזה.
וכן פה מצאתי הדרכה נוספת.
העליתי רעיונות נוספים ופרסתי את הכל יחד
צפה בקובץ המצורף 665549
1,2,3, הקוקוס מאוייר ופחות נכון ללוגו, אך מי שמכיר את אופי העבודה שלי לא מוכן לתת לי לוותר עליו.
4 , האות ס' מזכירה את האייקון של הווטצאפ ואין לי עניין להזכיר משהו אחר אלא להיות יחודית.
5, רואים שזה קוקוס ויחד עם זאת אין כאן איור ולכן זה מצוין ללוגו.
6, מתוך המבחר, זה יחסית מינמאליסטי.
7, ניסיון לשנות צבע
8, הפסים בקוקוס יוצרים מכחול, מה שמאפיין אותי אבל אולי מגביל את הלוגו לתחום הציור ללא העיצוב הגרפי, והנקודות נותנות תחושה של אומנות.
9, החץ מאפיין את הקידמה, המחשב ומניף גבוה.
ועד שאקבל החלטה, כי זה נורא קשה, אשמח לשמוע דעה גם מניקים נוספים מומחים שפחות היו כאן בזמן הקורונה.
תודה!א. מותר לך להתווכח עם כולם, הדעות השונות שלנו כמעצבים זה מה שמייחד אותנו!
ב. בהמשך ישיר לסעיף הקודם - תמיד כדאי להקשיב, לפצח מה אמר בעל ניסיון, ולקחת את זה לכיוון שלך.
באמת, 2 מאפיין אותי מאוד, אך הציור של הקוקוס עלול להוות בעיה בגודל קטן או בהבלטות דפוס, למרות זאת כדאי להשתמש בו?ג. סקיצות 1,2,4, ו-5 נפלאות! המילה קוקוס קריאה וברורה בהן!
תודה!
החכמתיוקיבלתי ביטחון!
באמת, 2 מאפיין אותי מאוד, אך הציור של הקוקוס עלול להוות בעיה בגודל קטן או בהבלטות דפוס, למרות זאת כדאי להשתמש בו?
זה יפה...אוקיי, אז אם את לא יכולה לוותר על הטורקיס כצבע בסיס, אולי תשקלי להשתמש בסכמה המצורפתצפה בקובץ המצורף 658109
תודה!לוגו מפורט ברמה של סקיצה 2 נותן תחושה חמה יותר, אמיתית יותר, אני יכול ממש להרגיש את השערות של הקוקוס רק מלהסתכל על זה ולחוות את האותנטיות.
לוגו מופשט יותר כמו 4 חסר את התכונות הנ"ל, אבל בהחלט ורסטילי יותר בכל מה שנוגע להטבעות, חריטות, שימוש בגודל קטן וכו'.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים