- הוסף לסימניות
הוכ"ק הגאבדי"ת תיערצא מנב"ת [קרדיט - ותיקי החסידים] יצאה בנתיים המלכה הבלעדית בנסיון ההפיכה הכושל בארצנו המסואבת והחביבה,
כבודה המפוקפק במקומה מונח, אבל זכור לרע אותו אחד ה"ה המכונה בריף שר"י, הלא קהיליית האסטרונומים תתחרפן מהמסות של ה'חור השחור' הגדול שיש בו,
בימים אלו ממש זה מליונים מסתכנים במוות רק כדי להריח חופש במדינת הקמצנים,
חצי שנה לאחר שדבליו בוש נתלה בכיכר העיר על כמה חוקים שבקושי מזכירים מלוכה,
לוגית, אין התאבדות כזו של דמוקרטיה ההופכת למלוכנית,
א] היום בעולם הערך הראשון הוא חופש,
ב] אם כולם רואים את הכוח המשחית, אז הולכים להוסיף שמן למדורה, ולתת כוח אבסולוטי, מישהוא השתגע??
אם תשמעו דיבורים על דמוקרטיה שמחפשת מלך, גם יד שניה, יש שני אופציות:
בכל מקרה הם אינם מכילים בשו"א שום שחיתות כולל סחר במוות.
1] סכנת חורבן, השמדה, אסון חמור לעם, וכדו'
2] גימיק [די מוזר לטעמי] אנטי שחיתות, ברכיבה מזדמנת ושיקרית על הגל, של מפלגה קיקיונית,
הביצוע של:
1] חייב מסרים איומים, ולא זר של שושנים. 'סוף העולם - אין זמן לדמוקרטיה', הקמפיין הוא של הפחדה,
2] כולם יודעים שכולם יודעים שאם יהיה לזה קצת סיכוי, זה לא יהיה רלוונטי, העם יתנגד,
המטרה של המפלגה וגם של הבוחרים זה לא מלך, לא יהיה את העץ שיצטרכו לרדת ממנו, זה ברור
עכשיו משחקים במלך ומלכה, בקמפיין של אנטי, ומתכוונים רק לקבל כמה מנדטים, או לדפוק את המושחתים,
כך שצריך רק חשיפות שחיתות עסיסיות, באותם מופעות שכבר כן יופיעו איזכורי המלכות הם ינוחו לצד טיפול מנע לשחיתות,
הסגנון: 'אין דמוקרטיה - אין שחיתות' , הקמפיין הוא של אנטי,
לא, הבריף לא דמיוני, הוא, בדיוני, ובזיוני, בלתי מציאותי מבחינת הכוחות המשחקים בשטח
אם נתרגם אותו כך בערך הוא יהיה:
כל יצרניות מחשבים כשלו, אין מוצר אחד טוב, הצרכנים שונאים ושוצפים,
יזם קודח מחפש להריץ מסע פרסום לשרוף את המחשב - ושייחזרו לדפים ועפרונות,
אולי 'הוד תירצותה' תרים את הכפפה?
אם ינסה אותו יזם למכור סוג מחשב מזן אחר, אוקיי, זה נקרא דמיוני,
ולכן אם תנסו להביא על מדינת חופש מסואבת סוג שלטון מזן אחר אבל חופשי, תוכלו לדמיין את הניסוח,
כמה ניסו להסביר [ואני הק' בתוכם] שמדובר בקמפיין מופשט, ללא רקע, זה לא מסתדר לי
כאילו "העם אוהב לחדד" , בהלבשת "העם רוצה מלכה" על משל העפרונות?
תנחומי לכל המשקיענים שתעו בלולאה אין סופית, והוא רחום יכפר עוון.
אני מרשה לעצמי להאמין שאתם והיא השקעתם שעות רבות, יותר מכתיבת פוסט זה, לכן אשמח להתבדות,,,
כבודה המפוקפק במקומה מונח, אבל זכור לרע אותו אחד ה"ה המכונה בריף שר"י, הלא קהיליית האסטרונומים תתחרפן מהמסות של ה'חור השחור' הגדול שיש בו,
בימים אלו ממש זה מליונים מסתכנים במוות רק כדי להריח חופש במדינת הקמצנים,
חצי שנה לאחר שדבליו בוש נתלה בכיכר העיר על כמה חוקים שבקושי מזכירים מלוכה,
לוגית, אין התאבדות כזו של דמוקרטיה ההופכת למלוכנית,
א] היום בעולם הערך הראשון הוא חופש,
ב] אם כולם רואים את הכוח המשחית, אז הולכים להוסיף שמן למדורה, ולתת כוח אבסולוטי, מישהוא השתגע??
אם תשמעו דיבורים על דמוקרטיה שמחפשת מלך, גם יד שניה, יש שני אופציות:
בכל מקרה הם אינם מכילים בשו"א שום שחיתות כולל סחר במוות.
1] סכנת חורבן, השמדה, אסון חמור לעם, וכדו'
2] גימיק [די מוזר לטעמי] אנטי שחיתות, ברכיבה מזדמנת ושיקרית על הגל, של מפלגה קיקיונית,
הביצוע של:
1] חייב מסרים איומים, ולא זר של שושנים. 'סוף העולם - אין זמן לדמוקרטיה', הקמפיין הוא של הפחדה,
2] כולם יודעים שכולם יודעים שאם יהיה לזה קצת סיכוי, זה לא יהיה רלוונטי, העם יתנגד,
המטרה של המפלגה וגם של הבוחרים זה לא מלך, לא יהיה את העץ שיצטרכו לרדת ממנו, זה ברור
עכשיו משחקים במלך ומלכה, בקמפיין של אנטי, ומתכוונים רק לקבל כמה מנדטים, או לדפוק את המושחתים,
כך שצריך רק חשיפות שחיתות עסיסיות, באותם מופעות שכבר כן יופיעו איזכורי המלכות הם ינוחו לצד טיפול מנע לשחיתות,
הסגנון: 'אין דמוקרטיה - אין שחיתות' , הקמפיין הוא של אנטי,
לא, הבריף לא דמיוני, הוא, בדיוני, ובזיוני, בלתי מציאותי מבחינת הכוחות המשחקים בשטח
אם נתרגם אותו כך בערך הוא יהיה:
כל יצרניות מחשבים כשלו, אין מוצר אחד טוב, הצרכנים שונאים ושוצפים,
יזם קודח מחפש להריץ מסע פרסום לשרוף את המחשב - ושייחזרו לדפים ועפרונות,
אולי 'הוד תירצותה' תרים את הכפפה?
אם ינסה אותו יזם למכור סוג מחשב מזן אחר, אוקיי, זה נקרא דמיוני,
ולכן אם תנסו להביא על מדינת חופש מסואבת סוג שלטון מזן אחר אבל חופשי, תוכלו לדמיין את הניסוח,
כמה ניסו להסביר [ואני הק' בתוכם] שמדובר בקמפיין מופשט, ללא רקע, זה לא מסתדר לי
כאילו "העם אוהב לחדד" , בהלבשת "העם רוצה מלכה" על משל העפרונות?
תנחומי לכל המשקיענים שתעו בלולאה אין סופית, והוא רחום יכפר עוון.
אני מרשה לעצמי להאמין שאתם והיא השקעתם שעות רבות, יותר מכתיבת פוסט זה, לכן אשמח להתבדות,,,
הנושאים החמים