נכתב ע"י tamarhp;429819:סליחה על הבורות,
אם אני רוצה שיהיה לי בכל דף כותרת במיקום מסויים, אבל בכל דף הטקסט של הכותרת שונה -
אני יכולה להגדיר את זה במאסטר? ככה שבכל דף (רגיל) אני אוכל לשנות את הטקסט?
נכתב ע"י שלמה;429783:נ.ב. תבדקו טוב בלוחות שלכם, שלפי התכנון הגלותי, צום עשרה בטבת חל ביום שישי.
בע"ה, במהרה ייהפכו הימים האלו לששון ושמחה.
נכתב ע"י Graphic;429843:נקווה שנזכה כולנו לחגוג את י' בטבת בבית המקדש.
למיטב ידיעתי, צום עשרה בטבת הוא היחיד שאינו נדחה או מוקדם כאשר חל ביום שישי, אלא חל בזמנו.
הדרך הזו היא הכי יעילה לדעתי.והיא אינה דורשת צמצום התיבות לגודל שיגרום לקפיצת התוכן לתיבה הבאה. היתרון שניתן לשנות בקלות את העיצוב הגורף בפחות תקלות.נכתב ע"י eliezer;429738:מצורף קובץ הדרכה להכנה בוורד,(לא עברתי עליו שוב והוא ישן,) יש ליצור מסמך וורד נפרד לכל סוג תאריך(עברי/לועזי)
באנדיזין צרי תיבת טקסט לכל יום לכל תאריך(בדף אב!!! כלומר רק דף אחד,חודש/שבוע כרצונך)
(אחת לעברי ועוד אחד ללועזי(ומקמי כל אחת בשכבה נפרדת שכבה א-תאריך עברי. שכבה ב- לועזי וכדו')
כבי את כל השכבות שאינך מעונין להכניס תוכל כרגע לתוכן,ואילו את השכבה שאת רוצה להכניס לתוכה תוכן העבירי לראש השכבות.
בחרי בפקודה מקם(באנגלית משהו כמו פלייס) ובחרי בזמניים הרצויים, כל פעם סוג אחד(כלומר מסמך וורד אחד) עמדי מעל התיבת טקסט הראשונה ולחצי שיפט ואז לחיצה אחת עם העכבר.
המלל יוזרם אוטומטית לכל השנה.(יתכן שיהיו כמה ימים באותו יום, סבלנות)
כעת בחיפוש והחלפה(קונטרול F)בגרופ. בחיפוש שימי את הסימן שיש בוורד לסמן מעבר יום, בהחלפה ל בחרי "מעבר מסגרת(הסימן- ~R)" איני יודע איך זה נכתב באנגלית.
החליפי הכל.
כעת כל יום יש רק תאריך אחד.
ההגהה-
מחקי תיבות טקסט שבימים הלא נכונים(הריקים שבסוףך ותחילת חודש כמובן רק אם יש כאילו בעיצוב שלך)
כעת כל יום יושב בול במקומו.(כמובן יש להגיהה הכל ולבדוק נכונות התוכן מלכתחילה...)
חזרי על התהליך לכל סוג זמן.
בהצלחה.
נכתב ע"י שלמה;429783:נ.ב. תבדקו טוב בלוחות שלכם, שלפי התכנון הגלותי, צום עשרה בטבת חל ביום שישי.
בע"ה, במהרה ייהפכו הימים האלו לששון ושמחה.
נכתב ע"י eden7115;429889:אז מתי באמת יוצא הצום של עשרה בטבת השנה?
הוא נדחה? מוקדם? איך זה עובד?
נכתב ע"י eden7115;429889:אז מתי באמת יוצא הצום של עשרה בטבת השנה?
הוא נדחה? מוקדם? איך זה עובד?
נכתב ע"י שופר;429898:ההערה של שלמה באה לומר שי'בטבת אף שהוא חל ביום ו' הוא לא נדחה או מוקדם, אלא מתענים ביום שישי. [וישנם לוחות שטעו בכך.]
נכתב ע"י eden7115;429831:לא הבנתי מה הבעיה...
עושים תיבת טקסט בדף האב במיקום שאת רוצה ובכל עמוד משחררים את התיבה (ע"י ctrl+shitf) וכותבים בפנים מה שרוצים.
מענין אם הצלחתה להשיג אם כן שלח לי גם ב- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>נכתב ע"י contrast;429558:בשנה שעברה היה פה מישהו / מישהי שהעלה לוח שנה לשנת תש"ע והרבה נהנו מכך,
אולי למישהו יש גם לשנת תשע"א ויוכל לעשות חסד ולהעלות?
או לשלוח לי במייל (אם מישהו מוכן לשלוח לי אישית ולא להעלות, אני אשלח לו את המייל שלי באישי)
(אולי העלו כבר ומישהו יכול לתת לי קישור לעמוד הרלוונטי בפורום?)
זה די דחוף,
תבורכו מראש! תזכו למצוות!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //