הוא לא סגור לגמרי?יש ימים סגורים לחרדים?
לצערנו, היה פתוח גם היוםכרגע שניהם סגורים
פתחו לכבוד החופש?לצערנו, היה פתוח גם היום
הם לא יכלו לספוג גם את נזקי החופש![]()
מחלל שבתיש ימים סגורים לחרדים?
לונה פארק תל אביב, סופרלנד ומימדיון שייכים לאותה קבוצה. עקב סכסוך הפארקים היו סגור במשך חודשי החורף ובפסח וכך ב"ה נחסכו חילולי שבת רבים!!לונה פארק תל אביב לא סגור עקב סכסוך?
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VvtMYbBayJaUPglsAv2dZkF0TaoA0Md7LMCvUdwujIc/edit?usp=sharingתודה לכל המגיבים.
אני שאלתי בשביל דודה שלי שלבחור שלה יש יומיים (!) חופש, והיא רוצה למלאות לו את היומיים באטרקציות מתאימות. אולי יש לכם המלצה על מקום שיכול להיות תחליף לסופרלנד, ושומר שבת ומתאים לבחור שמור.
תודה מראש
לבחור שמור זה לא כזה מתאיםתודה לכל המגיבים.
אני שאלתי בשביל דודה שלי שלבחור שלה יש יומיים (!) חופש, והיא רוצה למלאות לו את היומיים באטרקציות מתאימות. אולי יש לכם המלצה על מקום שיכול להיות תחליף לסופרלנד, ושומר שבת ומתאים לבחור שמור.
תודה מראש
מה לא מתאים?לבחור שמור זה לא כזה מתאים![]()
כתוב שם שבסניפי איקאה יש הכשר קהילות, אפשר לסמוך על זה? (כמובן שנבדוק כשנגיע לשם, אלא שלא ניסע לחינם)
כן, הייתי בראשון לציון וראיתי תעודה של קהילותכתוב שם שבסניפי איקאה יש הכשר קהילות, אפשר לסמוך על זה? (כמובן שנבדוק כשנגיע לשם, אלא שלא ניסע לחינם)
כתוב שם שבסניפי איקאה יש הכשר קהילות, אפשר לסמוך על זה? (כמובן שנבדוק כשנגיע לשם, אלא שלא ניסע לחינם)
רק בראשון לציון, אבל בנתניה אין תעודה של קהילות רק של רבנות [אומרים שזה אותו משגיח, אבל תעודה אין]כן, הייתי בראשון לציון וראיתי תעודה של קהילות
כנראה שיש סיבה.........[אומרים שזה אותו משגיח, אבל תעודה אין]
בכלל לא מחייבכנראה שיש סיבה.........
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים