- הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shellykaz;2389386:מפחיד.
ה' ישמור ויציל, אבל זה יכול לקרות תמיד. גם בביות חלקי.
וגם בבית.
אין שום קשר בין זה לבין הביות.
נכתב ע"י Shellykaz;2389386:מפחיד.
ה' ישמור ויציל, אבל זה יכול לקרות תמיד. גם בביות חלקי.
נכתב ע"י מלפפון;2389275:הההבדל הוא שבבית חולים עושים את זה בבדיקת רופא אחרי שמעיפים את האמא מהשטח.
אני חזיתי בבדיקה הזו בפעם האחרונה בבית חולים אחרי שהתעקשתי להיות בבדיקות.
נכתב ע"י yochi000;2389429:וגם בבית.
אין שום קשר בין זה לבין הביות.
נכתב ע"י מלפפון;2389275:הההבדל הוא שבבית חולים עושים את זה בבדיקת רופא אחרי שמעיפים את האמא מהשטח.
אני חזיתי בבדיקה הזו בפעם האחרונה בבית חולים אחרי שהתעקשתי להיות בבדיקות.
נכתב ע"י אונקי;2384512:מה שידוע לי ממש לא מומלץ ללכת למעייני הישועה
למה לא איכלוב?
מה באמת יותר מומלץ איכילוב או תל השומר?
נכתב ע"י album;2394257:טוב, עדכון
למרות כל התכנונים של לידה בהדסה עין כרם
הוטסתי לשערי צדק...
היה מאד נחמד, התהליך והשהיה במחלקה ג'.
שיהיה בקלות לכולן
נכתב ע"י קרן אור;2394667:לא בכל בית חולים. בשע"צ באמת לא נתנו לי להיות נוכחת בבדיקה הזו.
בעין כרם, בביות מלא, עשו את הבדיקה תוך כי שהתינוק יונק, לאט לאט. לקח בערך רבע שעה, אבל התינוק שלי בקושי זע בחוסר נוחות.
דרך אגב, האחיות שם ממליצות לעשות את כל הבדיקות תוך כדי הנקה, תחליף הגיוני למי הסוכר שהם נותנים לפני כל בדיקה מכאיבה.
בתור אחת שחוותה לידות כאן וכאן: מי שבראש של ביות, המקום המתאים לה הוא עין כרם. הייתי גם בביות של שע"צ, התחושה שקיבלתי היתה "בחרת להעניש את עצמך, תאכלי אותה".
לגבי לידה טבעית, מסיפורי חברות נשמע שגם בשע"צ יש ראש טבעי, אני לא זכיתי לפגוש מילדות עם ראש כזה. (ראש טבעי זה מי שבין השאר נותן לך חלופות לאפידורל, לא רק משכנע אותך שאת יכולה להסתדר בלעדיו)
נכתב ע"י אהובה ו;2383909:בשע״צ התינוקיה שונה ממחלקה למחלקה.
נכתב ע"י ariels;2400176:לכל האמהות היקרות
בשעה טובה המדריך מוכן, אחרי שיפוץ רציני והוספת הרבה חומר שלא היה בו קודם
(בזכותכן, ובזכות ההתעניינות שגיליתן, ישבתי והוספתי טכניקות נוספות והרבה מידע שנאסף מאז שכתבתי את המדריך לפני כמה שנים).
אז כמו שכתבתי -
המדריך מתאים לנשים שרוצות לידה טבעית
וגם לאלה שרוצות לקחת אפידורל -
כי תמיד יש את השלב בבית עד שיוצאים, ואת השלב שמגיעים לחדר לידה עד שהמרדים נכנס.
מתאים גם:
לנשים שחוו לידות קשות בעבר,
לנשים עם סף כאב נמוך במיוחד (אולי - במיוחד לכאלה).
וגם לנשים שחוו לידות טובות ומעצימות - שיכולות ללמוד טכניקות חדשות, ולשפר עוד יותר את חוויית הלידה שלהן.
אני מצרפת דף הרשמה לקבלת המדריך.
צריך להכניס שם ומייל, ותקבלי ממני מייל עם קישור לדרופבוקס להורדת המדריך.
(אם הקישור לא מגיע אליך, אם משהו לא נפתח או לא מסתדר - היום אני לא ליד מחשב, כך שלא אוכל לענות, אבל בעז"ה אתייחס בערב)
וכמובן - ברור שההרשמה היא לנשים נשואות בלבד.
בהצלחה לכולן.
נכתב ע"י ariels;2400176:לכל האמהות היקרות
בשעה טובה המדריך מוכן, אחרי שיפוץ רציני והוספת הרבה חומר שלא היה בו קודם
(בזכותכן, ובזכות ההתעניינות שגיליתן, ישבתי והוספתי טכניקות נוספות והרבה מידע שנאסף מאז שכתבתי את המדריך לפני כמה שנים).
אז כמו שכתבתי -
המדריך מתאים לנשים שרוצות לידה טבעית
וגם לאלה שרוצות לקחת אפידורל -
כי תמיד יש את השלב בבית עד שיוצאים, ואת השלב שמגיעים לחדר לידה עד שהמרדים נכנס.
מתאים גם:
לנשים שחוו לידות קשות בעבר,
לנשים עם סף כאב נמוך במיוחד (אולי - במיוחד לכאלה).
וגם לנשים שחוו לידות טובות ומעצימות - שיכולות ללמוד טכניקות חדשות, ולשפר עוד יותר את חוויית הלידה שלהן.
אני מצרפת דף הרשמה לקבלת המדריך.
צריך להכניס שם ומייל, ותקבלי ממני מייל עם קישור לדרופבוקס להורדת המדריך.
(אם הקישור לא מגיע אליך, אם משהו לא נפתח או לא מסתדר - היום אני לא ליד מחשב, כך שלא אוכל לענות, אבל בעז"ה אתייחס בערב)
וכמובן - ברור שההרשמה היא לנשים נשואות בלבד.
בהצלחה לכולן.
נכתב ע"י zero;2400204:מעונינת, תודה!
אבל חסום לי בנתיב![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים