#ה_מ_ע_צ_ב_ת
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
D I G I T A L
•
- הוסף לסימניות
הורוד למטה את מתכוונת למודעה השמאלית?או עם התחרה אבל בצבע של הוורוד למטה, מה את אומרת?
בהצלחה
הורוד למטה את מתכוונת למודעה השמאלית?או עם התחרה אבל בצבע של הוורוד למטה, מה את אומרת?
בהצלחה
(כשתהיה תוצאה סופית סופית סופית (בקרוב בקרוב...) אני אעלה את צילום מסך של כל האופציות. תקשיבו. זה מרתק!)[/QUOTE
איזו השקעה בתיוג! צל"שאז לאחר הרבה מאוד התלבטויות, אופציות ושינויים,
הוחלט לבסוף ללכת על המודעה החלקה-חלקה...
תודה
@אסתי קניבסקי
@שרינה
@פינגפונג
@חוי ג
@חישוקים
@צל״ש
@קלרינט
@chirik
@sara100
@שרה 100 (אותה אחת?!)
@efrat1
@תמימה
@שרה פינטו
@bbh200
@MBR
@מפרש - עיצוב גרפי
@brachi :)
@איש ספר
לכל אחד ואחת, לא יכולתי לראות את כל זה לבד! ובטח לא להגיע לכל זה...
תודה שהייתם שותפים איתי!
מבטיחה להעלות עוד סטים מהחנות הזו... (גם הסט הזה הוא עוד רק בתחילתו...)
ו... כמו שהבטחתי:
אולי יהיו כאלה שיאמרו עכשיו שבכזה בלאגן לא עובדים...
אבל השארתי הכל ככה רק כי הבטחתי לצלם. בדרך כלל אני מוחקת את המיותר (עד כאן התנצלות...)
המשך ערב טוב, פורה ומעניין!
כמו שכתבה למעלהאיזו השקעה בתיוג! צל"ש
אבל לא הבנתי על איזו מודעה הלכת בסוף. מסוקרנת...
תודה! אבל למי שמגיע- מגיע!איזו השקעה בתיוג! צל"ש
אבל לא הבנתי על איזו מודעה הלכת בסוף. מסוקרנת...
תודה רבה!@*שרי* !
ראיתי רק עכשיו את האשכול....
אבל ממש ממש מ ד ה י ם!!
הביצוע,העיצוב,ובכלל הוקסמתי מההתייחסות שלך לכל תגובה
הרבה הצלחה!!
תודה, תודהראיתי רק עכשיו את האשכול הזה...
שרי כל הכבוד!
את הולכת ומתעלה מהערה להארה, אהבתי את ההתייחסות לכל אחת מהן.
ו... יש לי הרגשה שאני מכירה את העסק הזה...
אני צודקת?!![]()
הייתי גם מוסיפה עודב דברים שיש בחנות, כי מה שיש עכשיו לא נשמע הכי מגרה, מדי קצת כזה. הכיוון ניראה מהמם, ואם כבר סגרת אז אין ספק שזה גם טוב מאוד!
תודה רבה!
כנ״ל, למי שמגיע...
תודה, תודה
זו באמת חנות פופולרית ומצליחה בלי עין הרע...
תודה על השיפוצים והכל... עברת על כל האשכול? כי במהלכו ירדתי מהצבע הורוד לגמרי...
ותודה על המשפט האחרון. חימם את ליבי!...
אאוההה,,,,,,,תודה רבה!
כנ״ל, למי שמגיע...
חשבתי על זה.הייתי בפירוש לוקחת פונטים יותר נשיים ורכים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים