לא מכירה ספציפית את המקום הזההאם הסילבוס של המרכז החרדי להכשרה מקצועית בלימודי בדיקת תוכנה הוא נקרא טוב? האם יש בו את התחום של אוטומציה שהבנתי שהוא יותר "חם" בשוק היום?
אשמח אם יש מישהי כאן שיכולה להחכים אותי!
תודה
האם הסילבוס של המרכז החרדי להכשרה מקצועית בלימודי בדיקת תוכנה הוא נקרא טוב? האם יש בו את התחום של אוטומציה שהבנתי שהוא יותר "חם" בשוק היום?
תודה
יש כאן מישהי שלמדה? ותוכל לייעץ לי?לא מכירה ספציפית את המקום הזה
אבל חוץ מסילבוס יש גם רמה לימודית
חשוב מאד להתייעץ עם מישהי\ו שלמד\ה במקום לשמוע את חוות דעתו (אפילו עם כמה)
גם אשמח לשמועהאם הסילבוס של המרכז החרדי להכשרה מקצועית בלימודי בדיקת תוכנה הוא נקרא טוב? האם יש בו את התחום של אוטומציה שהבנתי שהוא יותר "חם" בשוק היום?
תודה
מקפיצההאם הסילבוס של המרכז החרדי להכשרה מקצועית בלימודי בדיקת תוכנה הוא נקרא טוב? האם יש בו את התחום של אוטומציה שהבנתי שהוא יותר "חם" בשוק היום?
תודה
יש עכשיו בקרית ספר קורס בדיקות בהנחית רחל כרמון בדגש על אוטומציהמקפיצה
יש למאן דהוא מידע??
מנסיון שלי מי שאין לה הכשרה/רקע/ידע קודם בפיתוח שלא תבנה על אוטומציה מהקורסיםהאם הסילבוס של המרכז החרדי להכשרה מקצועית בלימודי בדיקת תוכנה הוא נקרא טוב? האם יש בו את התחום של אוטומציה שהבנתי שהוא יותר "חם" בשוק היום?
תודה
יש לך המלצה למתכנתת ללא תואר וללא נסיון, עם מוכנות להשקיע? (גם נניח פרויקט במקום שווה לצורך נסיון ללא תמורה וכיו"ב)האנגלית פותחת המון אופציות אבל זה לא חובה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים