ווילי וונקה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
שלוחה חרדית של האו"פמישהי מכירה את מרכז ינר ויכולה ליצור איתי קשר בבקשה?
תודה רבה רבה
שלוחה חרדית של האו"פמישהי מכירה את מרכז ינר ויכולה ליצור איתי קשר בבקשה?
תודה רבה רבה
כן נכון תודה אני צריכה עוד מידע עליהם ממי שלמד לא מה שכתוב באתר שלהםשלוחה חרדית של האו"פ
זה עובדות או השערות??
אני לא מבינה למה משחירים את התחום לעובדות פוטנציאליות
בכל תחומי העבודה בשוק קשה מאד למצוא משרות ללא נסיון
גם מנהלות חשבון, יועצות מס, אדריכליות , מורות
לא רואה את הייטק שונה.
מסתכלת עכשיו סביבי ורואה עשרות עובדות במקום חרדי חרדי
יוצאים מהבית ב7:40 וב16:00 כבר בבית בחזרה כולל הדרך. סביר לגמרי
ומשכורות "נמוכות ממש" זה ענין יחסי של הסתכלות
בגלל שבתלאביב במקום חילוני מרויחים 25K אז 12K זה משכורת רעב?
וסתם ככה גם בתחומים אחרים לגמרי במגזר החילוני מרויחים יותר
עצוב, אבל זה המציאות
מכירה מקרוב(גם למדתי את התחום והתעסקתי בזה)האם את מהתחום?
בתחום ההייטק, בניגוד לתחומים אחרים במשק,
הגיל הוא פקטור משמעותי מאוד!
לא רציתי לכתוב מפורשות, ראיתי שאת מגייסת ויש לי כאלה עם נסיון שמחפשותבקשר למה?
אני בלי נסיון ומחפשת ....לא רציתי לכתוב מפורשות, ראיתי שאת מגייסת ויש לי כאלה עם נסיון שמחפשות
לא שיש לי משהו בקנה, אבל איך האנגלית שלך?אני בלי נסיון ומחפשת ....![]()
![]()
אולי יש לכן משהו??
טובה מאוד !!לא שיש לי משהו בקנה, אבל איך האנגלית שלך?
אני לא הזכרתי עובדת מתחילהאני אשמח לשמוע איפה יש עובדות מתחילות במקום חרדי חרדי שמרויחות 12K
ראית את התלוש שלהם?
זה מה שהם אמרו לך?
או שזה מה שאת חושבת שכל מי שעובדת בתחום מרוויחה
או שזה לפי הפרסומות של החברה שקרסה שעדיין לא היה שם אחת שהרוויחה את הסכום הזה.
מדוברת? מה משמע טובה מאד?טובה מאוד !!
אצליכם יש גיוס של ג'וניוריות?ואני בתחום
אני אשמח לשמוע איפה יש עובדות מתחילות במקום חרדי חרדי שמרויחות 12K
ביצירת שיח אני טובה זורמת מבינה וכו,מדוברת? מה משמע טובה מאד?
אם את מסוגלת לקשקש אנגלית. ברגע שיהיה לי משהו רציני אצור איתך קשר בל"נביצירת שיח אני טובה זורמת מבינה וכו,
@יוגורט אני עם אותם נתונים כמו שלה (כעת עובדת במשרד אמריקאי)..מתעניינת בלימודים...ביצירת שיח אני טובה זורמת מבינה וכו,
בכתיבה עוד יותר(יכול להיות ענין של ביטחון וזמן)
ובקריאה ממש טובה כל עוד המשלב לא גבוהה מדי
האנגלית פותחת המון אופציות אבל זה לא חובההאם האנגלית פותחת הרבה יותר אופציות.. או שספיציפית איפה שאת עובדת צריך אנגלית?
האנגלית פותחת המון אופציות אבל זה לא חובה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים