- הוסף לסימניות
הרבה הרבה יותר מסובכתיישר כח
האם תוכנת תג קלה יותר ללימוד?
הרבה הרבה יותר מסובכתיישר כח
יישר כח
אני נמצא בקורס הזה ואני עד שזה נכון ! 1 כבר בשיעור 2 כל התלמידים הגישו קובץ מעומד בצורה מקצועית ! אין על ר' שמואל !!כעת אני זוכה להעביר גם את קורס אינדזיין בדגש למעמדים,
בשיעור ה-2 בשיעורי בית כבר יוצרים קובץ מעומד.
תודה אביתר היקר,אני נמצא בקורס הזה ואני עד שזה נכון ! 1 כבר בשיעור 2 כל התלמידים הגישו קובץ מעומד בצורה מקצועית ! אין על ר' שמואל !!
איזה קורס זהאני נמצא בקורס הזה
זה קורס עימוד שהתחיל בחודש כסליו , ר' שמואל לא היה אמור ללמד אותנו אינדזין אך בחסדי השם המרובים זכינו להיות הקורס הראשון שר' שמואל מלמד אותנו אינדזין , ויש בשיעורים של ר' שמואל פשוט חידושים מופלאים שחוסכים שעות (בתור אחד שקצת יודע אינדזין) , פשוט מופלא ! אני כבר עשיתי קורס אינדזין מחזור קודם ואלי רק בשיעור 7 (אולי יותר מאוחר) עשינו ממש ספר תורני , ועכשיו בקבוצה עם ר' שמואל כבר בשיעור ה2 כמעט כל חברי הקורס העלו ספר תורני בתור שיעורי בית , והתוצאות מדהימותאיזה קורס זה
האם תוכל לפרט יותר?
תודה רבה ר' שמואל פשוט הייתה נסיעה ליוסף הצדיק לככבוד הילולה אך וודאי שאני לא אפספס את הקלטהתודה אביתר היקר,
היית חסר אתמול, מוזמן לצפות בהסרטה!
להתראות.
אתה מתכוין שזה היה בירושלים?זה קורס עימוד שהתחיל בחודש כסליו
אשריכם שזכיתם!זכינו להיות הקורס הראשון שר' שמואל מלמד אותנו אינדזין
כן קורס ירושליםאתה מתכוין שזה היה בירושלים?
ניחמתניכן קורס ירושלים
פרוג פרסמו שעוד מעט הם מוכרים קורס אינדיזיין מוסרטהאם שייך לקנות ההסטרות של אינדיזיין לבד?
למה ?!כל חוברת תוכל לעזור לך בפרט החוברת של מימון שהיא ממש טובה אבל שלא יהיה לך אשליות שאם את קונה קורס מפרוג או שאת קונה חוברת של מימון אז מחר את יכולה לעמד ספר זה ממש לא נכון
למה ?!
אני עברתי קורס בפרוג (בדיוק כמו שכתוב בחוברת של מימון, שאגב - למדנו יחד באותה כיתה) ואני מעמד הרבה ספרים בתג !
דוגמה לעבודה שעשיתי רק מלימוד בקרוס בפרוגכל חוברת תוכל לעזור לך בפרט החוברת של מימון שהיא ממש טובה אבל שלא יהיה לך אשליות שאם את קונה קורס מפרוג או שאת קונה חוברת של מימון אז מחר את יכולה לעמד ספר זה ממש לא נכון
www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //