ווילי וונקה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לא חושבת שאפשר כמו בהשתלמויות, צריך לימודים די אינטנסיבייםיש מקום שלומדים את התוכנית הזאת בהשתלמויות? למי שסיימה סמינר?
יודעת שיש ב"מכלול"
לא חושבת שאפשר כמו בהשתלמויות, צריך לימודים די אינטנסיבייםיש מקום שלומדים את התוכנית הזאת בהשתלמויות? למי שסיימה סמינר?
מה זה?יודעת שיש ב"מכלול"
כן אז תבדקי שםמה זה?
ולא דווקא פעמיים בשבוע וזה כמו בהשתלמויות, אלא שלא כפוף ללימודים בי"ג י"ד
nashim.michlol.co
איך ההשמה שלהם לעומת ההשמה של קמאטק?התכנים הם קורסים של מכון לב,
הסמינר יכול לבחור איזה קורסים להכניס...
תכל'ס, כל הסמינרים עושים את אותם קורסים בדיוק.
מי שמסדר לנו את העבודה, זה מישהו שהתפקיד שלו הוא לדאוג להשמה לבנות מהתוכנית,
נראה לי שהוא קשור גם למכון לב,
יש לציין, שהוא עושה עבודה ממש טובה!!!
במודיעין עילית?ויש גם בבנות בת שבע
עוקבתיש מקום שלומדים את התוכנית הזאת בהשתלמויות? למי שסיימה סמינר?
לגבי ההשמה,איך ההשמה שלהם לעומת ההשמה של קמאטק?
אני פשוט בהתלבטות עכשיו בין שני המסלולים...
לגבי ההשמה,
רק עכשיו התחילו מחזור ראשון של השמה,
אז קשה עדיין לדעת...
אני יכולה להגיד לך שכבר כמה בנות מהתכונית של מכון לב, התקבלו לעבודה בAPPLE ובבנק לאומי, וכמה בנות נמצאות בתהליכים מול אינטל, גוגל, רפאל ובנק דיסקונט...
מצד שני, גם בקמאטק יש השמה טובה, אבל רק אחוז מסויים מהבנות שעושות את המבחנים שלהם, באמת מתקבלות...
לגבי הלימודים,
הלימודים במכון לב, הם יותר קשים, כי הם לימודים אקדמאים.
כלומר, הם דורשים הרבה מעבר מהקשבה פאסיבית למורה.
צריך ללמוד הרבה לבד, לחזור על החומר, להגיש עבודות בזמן...
אבל מי שאוהב לחשוב, לחקור, וללמוד - זה בול בשבילו!!!
בהצלחה בכל דרך!!!
זו היתה גם השאלה שלי.מתוך האשכולות בנושא אני מבינה שהבנות המצויינות (מאד) של קמא טק מתקבלות לעבודות מצויינות.
בעצם, זה אותן בנות שהתקבלו גם למכון לב (או יכלו להתקבל בקלות).
רק היום היו כאן לפחות 3 כאלה שמתלבטות..
אם כך, למה הן צריכות להשקיע לימודים מפרכים במכון לב כשתכל'ס התוצאה עבורן זהה?
גם אם התוצאה של ההשמה זהה (אי אפשר עדיין לדעת דברים ברורים...), הלימודים שונים מאוד כפי שציינתי.אם כך, למה הן צריכות להשקיע לימודים מפרכים במכון לב כשתכל'ס התוצאה עבורן זהה?
זה ממש נכון!!!אבל לפי מה שהבנתי הלימודים ברמה הרבה יותר גבוהה (הבנה לעומק וכו') , מה שבברור מתבטא בעבודה.
בתכלס רוב המקומות יבחנו אותך על ידע של קוד,גם אם התוצאה של ההשמה זהה (אי אפשר עדיין לדעת דברים ברורים...), הלימודים שונים מאוד כפי שציינתי.
הלימודים של מכון לב לא דווקא יותר מפרכים הם פשוט מאוד שונים, ומי שזה מתאים לאופי שלה, תהנה הרבה יותר בתוכנית הזו.
זה ממש נכון!!!
מקומות עבודה הרבה יותר מעדיפים משהי שלמדה אלגברה לינארית, אינפי, OOP, פיזיקה, חשמל ואלקטרוניקה, למרות שהם יותר תיאורטים, מאשר משהי שלמדה 10 שפות תכנות שונות.
כי המקצועות התיאורטים משפשפים את המח, וגם עצם העובדה שעברת את המבחנים מוכיחים על יכולות חשיבה מאוד חזקות.
ואילו שפת תכנות, מספיק שאת יודעת שפה אחת לעומק בשביל להסתדר מהר מאוד בכל שפה אחרת.
בתוכנית של מכון לב לומדים גם js, React וC# עם פרויקטים רציניים.אבל חשוב מאוד לדעת js, שפת בק אנד, וספרית פריימורק מתקדם כמו אנגולר/ ריאקט/ ויו
דוקא בד"כ בעבודות ראשונות כשיודעים שלא באים עם נסיון, בוחנים יותר על לוגיקות וצורת חשיבהבתכלס רוב המקומות יבחנו אותך על ידע של קוד,
המקצועות התיאורטים חשובים גם,
אבל חשוב מאוד לדעת js, שפת בק אנד, וספרית פריימורק מתקדם כמו אנגולר/ ריאקט/ ויו
אני עושה את התוכנית, ועשיתי 4 יחידות... לא כזה קריטי, פה ושם יש דברים חסרים שאפשר להשלים לבד.@יהודייה גאה
או כל מי שלמדה את התכנית ויודעת לענות לי:
עד כמה המתמתיקה 5 יחידות קריטי ללימודים.
פשוט לא למדתי 5 יחידות(לא היה אפשרות בתיכון שלמדתי) למדתי עכשיו במכינה אבל זה לא הכל. ואמרו לי שאני יכולה להשלים את החומר למבחן (עוד שבועיים בערך...) השאלה עד כמה זה שווה לי להשתגע בשביל זה והאם אני לא ישאר עם פער רציני משאר הבנות (שלמדו 5 יחידות בתיכון)
תודה, עזרת לי מאדאני עושה את התוכנית, ועשיתי 4 יחידות... לא כזה קריטי, פה ושם יש דברים חסרים שאפשר להשלים לבד.
כן... אפשר, תקראי את כל ההודעות הקודמות..אני מנסה להבין,
עד כמה שהבנתי בתוכנית של מכון לב לומדים את החומר כמו התואר במדעי המחשב של מכון לב רק בלי התואר.
האם יהיה ניתן לאחר מכן לקבל את התואר או להשלים אותו ?
rhon.co.il
וגם @RU1 כותבת ש:קחי בחשבון שאין הרבה מענה לחרדים בנושא הזה
שימי לב שמומלץ לבחור במסלול היהודי כללי, ולא החרדי או הדתי, גם מכיוון שלמסלולים האלו יש מקצוע נוסף - יהדות, וגם מכיוון שהבגרות בתנ"ך קשה יותר בהם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים