- הוסף לסימניות
איפה ניתן ללמוד צילום מקצועי באזור ירושלים???
נכתב ע"י RMO;998085:דבורה ברנע
נכתב ע"י דוד דנברג;998145:אם ישנם תלמידות שנוסעות מצפת ומאשדוד לבני ברק, כנראה שיש שם משהו טוב, טוב מאוד, שמירושלים בטח שווה לבוא ...
למקום הזה קוראים פרוג ...
כדאי לברר ולשמוע פרטים
לימוד לא תלוי רק במורה או בבית ספר אלא בעיקר בתלמיד, כמה ואיך הוא מקבל ...
בהצלחה
נכתב ע"י naomif;998164:אני גרה בירושלים ולומדת בפרוג, מרוצה מאוד!
נכתב ע"י naomif;998164:אני גרה בירושלים ולומדת בפרוג, מרוצה מאוד!
נכתב ע"י מירי 92;998166:כנ"ל
נכתב ע"י איי בי מדיה;997870:איפה ניתן ללמוד צילום מקצועי באזור ירושלים???
נכתב ע"י msphoto;998242:ס
צילום הוא אהבה פנימית שגורמת לך להיות סביב העניין כל הזמן, מגיל צעיר מאוד, וממלא כל רגע פנוי, הורס לך את הכיף במפגשים משפחתיים.. בטיולים.. סוג של נכות שכזאת..
מי שהוא משוגע לדבר מבין על מה אני מדבר.
חבל שאין לזה קיצבה מסודרת מהביטוח לאומי, ככה הרבה נכי/ות צילום לא היו צריכים לעמול לפרנסתם ולשגע תינוקות רכים שהרגע נולדו על לא עוול בכפם.נכתב ע"י msphoto;998242:סתם הירהור:
נראה לי שההצפה לאחרונה של לומדי צילום כמקצוע פוגעת בייחודיותו של התחום
אני מאמין שצילום אינו מקצוע שהולכים ללמוד בשביל פרנסה
צילום הוא אהבה פנימית שגורמת לך להיות סביב העניין כל הזמן, מגיל צעיר מאוד, וממלא כל רגע פנוי, הורס לך את הכיף במפגשים משפחתיים.. בטיולים.. סוג של נכות שכזאת..
נכתב ע"י לוינגר08;998370:מסתבר שיש בארץ עוד כמה נכי צילום שלא התמקצעו מעולם, וימשיכו להיתקע בקירות ולשרוף עשרות אלפי צילומים עד שילמדו על בשרם, ויתקדמו לאט, בקצב משלהם, אם כי בהרבה אהבה לתחום...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //