ב"ה הוא לא הגיע לזה... לא נראה שהוא התכוון ברצינות, כי טראומות לא נרשמו, ב"ה.איזה יופי של חינוך!
סליחה על ההתבטאות, אבל הדבר יגרום לילד לשנוא (!!!) תהילים! בשבילו הדבר ייכנס תחת קטגוריית 'עונשים'.
![]()
לגמריי!!!אני חושבת שאם הרב'ס בת"ת היו משדרים את זה לתלמידים הרבה בעיות משמעת היו נחסכות.
סליחה על הנודניקיותindex < 501
קדימה!מי יודע, אולי בזכות פותחת האשכול עוד אכתוב ע"כ מאמר?
בבית הספר של אמא שלי היו נותנים להם להעתיק את קי"ט מהתהילים, והיא ואחיות שלה עבדו על עצמן כמה שנים (!) כדי לחזור לאהוב אותו.איזה יופי של חינוך!
סליחה על ההתבטאות, אבל הדבר יגרום לילד לשנוא (!!!) תהילים! בשבילו הדבר ייכנס תחת קטגוריית 'עונשים'.
![]()
לתת כוחות לילד - חובה! לא על חשבון כבוד המלמד. - זה חלק מהחינוך.הענין בהחלט תלוי בילד ובמורה ואפרט ,ילד עם אופי חזק- שיתמודד אך אם המורה מתעמר שוב צריך לעמוד על הרגליים האחוריות ולגבות את הילד ובדרך הזאת תמיד צריך להכיר את הכוחות הפועלים .
בכל מקרה מי יגבה את הילד אם לא הוריו ?!
ילד שאין לו גב דינו כיתום !!!!!!!!!!!
רק שיתום מרחמים עליו ועל כזה ילד אין מי שירחם
אז תרחמו על הילדים שלכם וכל הקלשאות שהחינוך יהרס אם לא נגבה את המורה וכדו" זה נזק אפסי לעומת ילד יתום
היום השיטה היא לתת עבודה מקיצור שלחן ערוך או כל ספר אחר על הלכות דרך ארץ וכיוצ"ב...בבית הספר של אמא שלי היו נותנים להם להעתיק את קי"ט מהתהילים, והיא ואחיות שלה עבדו על עצמן כמה שנים (!) כדי לחזור לאהוב אותו.
כן. נתנו לי עונש כזה בכיתה י'...היום השיטה היא לתת עבודה מקיצור שלחן ערוך או כל ספר אחר על הלכות דרך ארץ וכיוצ"ב...
ב"ה שיש מורות שדואגות שהחוט המשולש לא במהרה ינתק.כן. נתנו לי עונש כזה בכיתה י'...
אני ותכנות=שני קווים מקבילים.....אך אני מניחה שההודעה שלך זה על משקל המורות המתקנות בדקדוק:סליחה על הנודניקיות
מבחינת Best practice
עדיף index <= 500
אבל בכל מקרה כיוון שהתחלתם ב0 יש לעצור ב500 ולא ב501.
כבודו לא העמיק בתגובתי .ילד בעל אופי חלש ורק בכה"ג או במורה מתעמרלתת כוחות לילד - חובה! לא על חשבון כבוד המלמד. - זה חלק מהחינוך.
בפני הילד - המלמד צדק, אח"כ כשהוא לא בשטח את יכולה להרים טלפון ולברר מה היה, ולהעיר / להאיר על הדרך בה נקט המלמד.
אם השיחה נאמרת בטונים - איש לא הרוויח כלום. דברי חכמים בנחת נשמעים.
גם מלמדים טועים, לכן הם בני אדם ולא מלאכים.
מה גם שילדים נוטים להגזים במה שעשו להם ולהמעיט במה שהם עשו.
לא תמיד. מנסיון של אח שהיה נענש על כל נשימה.בפני הילד - המלמד צדק,
יש הבדל גדול בין לעזור לילד בכיתה ב' לכתוב אלף פעמים (אמיתי) עונש שהביא לו רב עצבני, לבין להצדיק חוצפה וכו'.אימא שנותנת גיבוי ישיר לדיבורים שמורידים את ערך המלמד או המורה שלא תתפלא על חוצפות וחוסר דרך ארץ אצל ילדיה.
(-מדברת מניסיון של כ15 שנים בתחום החינוך.)
אם מורה שולחת פתק על חוצפה חריגה ומתמשכת אצל כמה מורות לידיעת ההורים, ואימא מגיבה בפתק פתוח - שהילדה רואה, אם ביתי התחצפה כנראה שהיה לה סיבה לכך... (סיפור אמיתי, עמדתי דום מול הפתק, לא נזקקתי לשום שיחה עם האימא, הבנתי באיזו אוירה גדלה הילדה האומללה.)
אפשר להכיל ילד, להקשיב לו, להיות איתו, להבין אותו ובד ובד לשמור על כבוד המלמד / המורה.
ואם היא רואה צורך לטפל בבעיה, זו חובתה לדבר עם המחנך/ת, אבל הילד לא אמור להיות שותף לשיחה.
לא אמרתי שלא קיימות בעיות במערכת, הן קיימות, אבל צריך לדעת להתנהל בחכמה.
לצערנו לא כל מי שיושב במקום של המחנך/ת ראויים לזה, אבל, תפקידנו כהורים זה לדאוג בראש ובראשונה לילד שלנו.
בבעיות חריגות שלא מצליחים בשיחה עם המחנך/ת יש גם הנהלה, (גם הם לא תמיד מצליחים לפתור כל בעיה...)
אוי, כל כך מזכיר נשכחות.
אחד הדברים השנואים מאוד, בפרט שאלו היו משפטים מורכבים כאלה כמו:
"עלי להתחשב בחבר ולא להציק לו". אבל אם זה היה קורה היום, היה לי הרבה יותר קל:
קוד:for (let index = 0; index < 501; index++) { console.log('עלי להתחשב בחבר ולא להציק לו'); }
וגם בין מורה להוריםאמון חייב להיות בין מורה לתלמיד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים