- הוסף לסימניות
כך זה נראה בתמונה המקורית, יכול להיות שהרישום בפחם שינה קצת את הצל והאור.נכתב ע"י שי דרומי;360904:איסוף השערות מאחורי האוזן לא טבעי. זה נראה כגזור מתמונת צד.
מקווה שהסברתי את עצמי כראוי.
איך זה עכשיו? אם הבנתי אותך נכון...
כך זה נראה בתמונה המקורית, יכול להיות שהרישום בפחם שינה קצת את הצל והאור.נכתב ע"י שי דרומי;360904:איסוף השערות מאחורי האוזן לא טבעי. זה נראה כגזור מתמונת צד.
מקווה שהסברתי את עצמי כראוי.
לא עניין של מהירות...נכתב ע"י miri;360897:כלים וטכניקות מסתבר אבל מבחינת התוצאה אין הבדל אולי זה מהיר יותר?
אני מחפשת סיבות טובות כדי לעבור מתוכנה ישנה ונאמנה(פוטושופ 7)
נכתב ע"י *לאה;360997:כך זה נראה בתמונה המקורית, יכול להיות שהרישום בפחם שינה קצת את הצל והאור.
איך זה עכשיו? אם הבנתי אותך נכון...
הבנתי...נכתב ע"י mina;361451:לאה, ציורים מדהימים!
גם לי זה היה נראה משונה, עד שקלטתי שזו כנראה קוקו אחד מבין שניים...
הוא, וגם אני, הבנו שזה קוקו שאמור להיות במרכז הראש בצד האחורי.
תסתכלי שוב על הציור מהמבט הזה, ותביני אותנו...
ותודה רבה לכל המגיבים והמפרגנים.נכתב ע"י אריאלה+;361495:לאה! רק התחלת עם התוכנה ואת כבר מציירת ככה! ה' יעזור לנו...ה' עוזר...נהנית מאוד מהתוכנה, פשוט ממכר.
נורא אהבתי את הפרחים. הייתי בטוחה שזה לא ציור ממוחשב...
זה היתרון של התוכנה, לצייר במכחול שמן ושזה יראה שמן...
תודה, תודה, אני באמת נהנית מהתוכנה וככל שאני לומדת אותה יותר כך אני מגלה יותר אפשרויות, יותר טכניקות ויותר כלים שעושים את העבודה בצורה יוצאת מן הכלל והתוצאות מדהימות! אני מציירת גם בפוטושופ, היום כבר פחות, כי אי אפשר להגיע לביצועים ולתוצאות כמו בפיינטר. כמו שאמרתי-פיינטר היא תכנת ציור והיא לא באה להחליף את פוטושופ,נכתב ע"י ואקום;366367:לאה, אני מהכסא המקביל בקורס...
אני שמחה שאת נהנית מהפיינטר הזה שכל שניה נופל.
להודיעך אם לא ידעת " באדובי CS5 (חמש!!) תגענה אפשרויות מכחולים חדשות שלא ירחקו מהפיינטר.
ראיתי סרט של CS5 על הגאדגטים החדשים וזה היה.
צר לי שאנ מהמתפללים לנפילתה של קורל ולקנייתה בידי אדובי.
קצת תוספות לפוטושופ המוכר והטוב וזהו
מה כבר יהודי מבקש.
אביסלע נ(ו)חת בעבודה.
תמשיכי להנות ולצייר משגע (שהרי אינך מציירת מדהים בגלל התוכנה אלא למרות...)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים