- הוסף לסימניות
חופש אין בעיה.מה היה רע קצת חופש מהמייל? לפעמים לומדים שאפשר לחיות קצת גם בלי זה...
אבל שיקחו לי בחופש הזה את כל האנשי קשר וכו' - א''א לקרא לזה חופש...
חופש אין בעיה.מה היה רע קצת חופש מהמייל? לפעמים לומדים שאפשר לחיות קצת גם בלי זה...
מחקתי הסטוריית גלישת נתונים ואז זה קרה.השאלה אולי גם אם זה קרה פתאומי, שזה פתאום התנתק, או שיצאתם מהחשבון ולא יכולתם לחזור ולהיכנס
וזה מחק כנראה את כל הסיסמאות השמורותמחקתי הסטוריית גלישת נתונים ואז זה קרה.
בדיוק, וזה הבראך הגדול פה.וזה מחק כנראה את כל הסיסמאות השמורות
סגולות, כחולות, צהובות - - העיקר שיעלה !!הגיע זמן לנסות איזה סגולות...
את כל הקאש כדאי למחוק.
1. נכנסים להיסטוריה (קונטרול H)
2. בוחרים ב: ניקוי נתוני גלישה.
3. תחת הכרטיסית "מתקדם" בוחרים ב"משחר ההיסטוריה"
4. מסמנים וי ב: קוקיס, מטמון , נתוני יישומים.
5. לוחצים על "ניקוי נתונים"
עכשיו כל החשבון נמחק לי ה' ירחם!!!
אני לא מצליחה לשחזר!!!
@מטעמים מה עשית לי???
ניקיתי כמו שאמרת והכל התנקה כולל החשבון שלי!!!!!
רק עכשיו ראיתי, מצטער...תודה רבה אבל איפה הוא @תודה רבה!
תודה רבה לך @תודה רבה! על הבהירות שבתשובההמתינו שבוע שבועיים ואז נסו שוב.
לאחר שהפנמתי.... זה מה שהתחלתי לעשות , פשוט טלפונים לאנשים , עדכון המייל, שליחה , שמירה ומילוי החסר.את אנשי הקשר שאתם מכירים תכניסו ידנית לכתובת החדשה, ולאט לאט היא תהפוך לישנה...
זה לא כזה מופרךאני לא מבינה דבר אחד: מעולם לא השתמשת בסיסמת המייל?
איך את יכולה לפתוח את החשבון במקומות אחרים? אף פעם לא יצא לך לעשות יציאה מהג'ימייל?
הסיסמא למייל זה דבר בסיסי ביותר שאין את הפריבילגיה לא לזכור אותה![]()
זהו התייאשת??לאחר שהפנמתי.... זה מה שהתחלתי לעשות , פשוט טלפונים לאנשים , עדכון המייל, שליחה , שמירה ומילוי החסר.
כמו פלאפון חדש - שמרגישים איבוד ידיים ורגליים .....
"על עצים ואבנים" .... רק עוגמות נפש כאלה..... (בבריאות!!)
גם אצלי מהיום יש תובנות חדשות - - -אצלי, כל סיסמא של כל אתר, אני רושם לי גם בדף
את כזו מסורה ואכפתית אין לי מילים על העזרה האנונימית שלך מתוך רצון כנה לעזור!!!!זה לא כזה מופרך
אמא של אותו דבר משתמשת רק במחשב אחד שהחשבון שמה תמיד מחובר+הסיסמא שמורה בדפדפן
אין לה מושג מה הסיסמא שלה (והיא לא זקנה)
אם משהו מתפקשש פשוט יש אותנו הילדים שמסדרים את זה![]()
רק לשמור לא לאבד אותו...גם אצלי מהיום יש תובנות חדשות - - -
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים