נכתב ע"י מתחכם;307042:תודה רבה!
מה זה קוקיס ואיפה נמצא?
נכתב ע"י shilat;307046:אפשר עוד שאלה..
עשיתי קוד למחשב שמדליקים אותו אז הוא היה דורש קוד..היום לא..למה??איך אני מחזירה אתזה..
אגב רק שהוא במצב המתנה הוא מבקש קוד..
לא כ'כ הבנתי למה אתה מתכוון אבל אם זאת כוונתך אז התכוונתי לסיסמא..נכתב ע"י Zeevi.Co;307057:קוד כלומר סיסמא?
עשית סיסמא לשומר מסך שמופעל בהמתנה, ובהמשך שימוש מבקש סיסמא
או בכניסה לוינדווס?
אה לא אין לי שומר מסך..רק שאני לוחצת על מצב המתנה..ושאני מדלקיה אותו שוב (עם המצב המתנה) הוא מבקש קוד!נכתב ע"י Zeevi.Co;307065:יש סיסמא שניתן להגדיר לפני כניסה לווינדווס
ויש סיסמא, בבזמן חוסר שימוש במחשב, מופעל השומר מסך - בזמן חזרה לשימוש וניסיון לעצור את שומר המסך - המחשב יבקש סיסמא
זה בדיוק מה שעשיתי!!!!!נכתב ע"י Zeevi.Co;307074:כנסי ללוח הבקרה > חשבונות משתמשים > בחירת החשבון שלך
בחלון שיפתח תוכלי לבצע פעולות עבור המשתמש שלך
ביניהם גם צור סיסמא
תודה רבה רבה...נכתב ע"י Zeevi.Co;307107:כנסי להתחל > הפעלה > רישמי שם control userpasswords2
בחלון שיפתח בידקי אם בשם המשתמש שלך - עי לחיצה עליו - מופיע V בהגדרה למעלה - משתמשים צריכים להזין סיסמא..
אגב, ניסיתי את זה פה בעבר, התנתקתי ואח"כ (כשהניק שלי מנותק) לחצתי על לחצן תודה (כנראה שזה היה מזמן מזמן.. כשעוד היה קיים..נכתב ע"י Zeevi.Co;307038:יש אתרים שיש להם לחצן התנתק
יש אתרים שיש צורך לסמן בהם V באופציה זכור אותי - אל תסמנו
וכמובן שניתן למחוק קוקיס וכל המידע יימחק - ניתן יהיה להכנס בניק אחר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים