- הוסף לסימניות
רק דרך הwifi.רק דרך הwifi לא עובד או גם בחיבור עם כבל???
תיצור קשר עם העובדים בחברה דרך האינטרנט אולי אתה צריך לאפס את הראוטר.
וכבר יצרתי קשר, והם ניסו מעל שעה לסדר זאת ואיפסו כמה פעמים את הראוטר ולא עזר.
רק דרך הwifi.רק דרך הwifi לא עובד או גם בחיבור עם כבל???
תיצור קשר עם העובדים בחברה דרך האינטרנט אולי אתה צריך לאפס את הראוטר.
תשלח לי צילום של כל המתאמים שיש שמה אני יגיד לך מה אתה צריך לשנות
כשאתה מתחבר דרך הwi-fi מה הוא מסמן לך ברשת שלך???רק דרך הwifi.
וכבר יצרתי קשר, והם ניסו מעל שעה לסדר זאת ואיפסו כמה פעמים את הראוטר ולא עזר.
הוא כותב לי "אין אפשרות להתחבר לרשת זו"כשאתה מתחבר דרך הwi-fi מה הוא מסמן לך ברשת שלך???
יש לך סימון של אזהרה וכל הפסים מלאים???הוא כותב לי "אין אפשרות להתחבר לרשת זו"
זה הסימון שיש לי [הראשון]יש לך סימון של אזהרה וכל הפסים מלאים???
תפתח חלון של גוגל ותחפש סתם משהו, מה זה נותן לך???זה הסימון שיש לי [הראשון]
צפה בקובץ המצורף 875442
זה מה שזה נותן ליתפתח חלון של גוגל ותחפש סתם משהו, מה זה נותן לך???
רק זה???זה מה שזה נותן לי
צפה בקובץ המצורף 875493
כן, רק זה.רק זה???
זה לא אומר לך לבדוק משהו בWindose??!!
המחשב הזה מתחבר לך עם wi-fi לרשת אחרת???כן, רק זה.
אין לי רשת אחרת.המחשב הזה מתחבר לך עם wi-fi לרשת אחרת???
אוקי, אם זה לא מתחבר לך לרשת אחרת דרך הwi-fi ודרך הכבל זה כן מתחבר לך אז יש לך בעיה בwi-fi, אם היה לך אופציה שלישית בדף של הגוגל אחרי חיפוש של הגדרה כלשהי והרשת שלך הייתה מוגדרת כמוגבלת אז היה אפשרי לתקן את זה, אבל כנראה יש לך בעיה אחרת.אין לי רשת אחרת.
אבל עושה לי רושם שלא.
ואין לזה פתרון?אוקי, אם זה לא מתחבר לך לרשת אחרת דרך הwi-fi ודרך הכבל זה כן מתחבר לך אז יש לך בעיה בwi-fi, אם היה לך אופציה שלישית בדף של הגוגל אחרי חיפוש של הגדרה כלשהי והרשת שלך הייתה מוגדרת כמוגבלת אז היה אפשרי לתקן את זה, אבל כנראה יש לך בעיה אחרת.
תנסה אולי עם טכנאי מחשבים, לי ספציפית זה היה במחשב אחד אבל לא היה לי כוח ללכת לטכנאי לבדוק זאת.ואין לזה פתרון?
אז מה עשית?תנסה אולי עם טכנאי מחשבים, לי ספציפית זה היה במחשב אחד אבל לא היה לי כוח ללכת לטכנאי לבדוק זאת.
אמרתי לך, זה היה מחשב אחד אז לא הכי בער לי לבדוק את זה, אבל יש מצב שלטכנאי כן יש מה לעשות עם זה, יש לפעמים במחשב בעיות עם הwi-fi שאפשר לתקן את זה לבד, בלי טכנאי אבל זה לא המקרה שלך, סורי.אז מה עשית?
אז לא השתמשת יותר בwi-fi?אמרתי לך, זה היה מחשב אחד אז לא הכי בער לי לבדוק את זה, אבל יש מצב שלטכנאי כן יש מה לעשות עם זה, יש לפעמים במחשב בעיות עם הwi-fi שאפשר לתקן את זה לבד, בלי טכנאי אבל זה לא המקרה שלך, סורי.
אמרת שהוא מתחבר עם כבל, לא?!אז לא השתמשת יותר בwi-fi?
או שיש איזה דרך עוקפת או משהו?
אולי wi-fi חיצוני?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים