נכתב ע"י סטאזרית;2428375:קאפקייק - לאכול אותו (גילוי נאות - יש לי תחפושת להשכרה במחיר טוב)
פיל - פיל פילון אפו ארוך...
נכתב ע"י מרשי;2428479:אפשר לראות את הקאפקייק?
בכמה את משכירה?
נכתב ע"י סטאזרית;2428375:קאפקייק - לאכול אותו (גילוי נאות - יש לי תחפושת להשכרה במחיר טוב)
פיל - פיל פילון אפו ארוך...
נכתב ע"י ארמה;2428603:אני חפשתי תינוק בן 5 חודשים לדוור- אין דברים כאלו.
עשיתי לו כובע אדום לק חולצה לבנה מכנסי טייצ אדומות ותג- של רשות הדואר.
יצא מדהים!!!!
המשלוח מנות היה בדיוק משלוח מהדואר עם עטפיה חומה בולים עם תמונה שלו ופורים שמח... יצא משגע!
אם מענין אותך יכולה לשלוח תמונה באישי.
נכתב ע"י בפוטנציאל;2428634:חיפשתי פעם את הבן שלי בגיל הזה לבת. בגדי בנות, סרטים וכו
הוא לא היה נראה מחופש אבל מי שהכיר אותו היה בהלם.
לא האמין לי שזה הבן.
יצא מדהים!!!!
המשלוח מנות היה בדיוק משלוח מהדואר עם עטפיה חומה בולים עם תמונה שלו ופורים שמח... יצא משגע!
נכתב ע"י שרה arch;2428668:יש למשהו רעיון?
יש לי בת בת שנה וחצי, ותינוק בן 4 חודשים
אני רוצה לחפש אותם לאותה תחפושת ושיהיה גם קשר למשלוח מנות...
יצא מדהים!!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //