הייליגע רבי, יש לך סגנון תו שהוא כנראה סגנון מקונן (ובחלק מהמקומות אינדיזיין לא מתייחס אליו כמשהו קיים (ככה זה גם בסגנונות גרפ) וזה יכול להיות שורש הבעיה) על המילה הראשונה שבפסקא. אתה צריך לבטל אותו, אחרת יש לך התנגשות בין ההגדרה של הדרופ-קאפ שהסקריפט מחיל, לבין ההגדרה של סגנון התו, כי בשביל לקבל דרופ-קאפ בגודל נורמלי שיתאים ל"חלון" הפונט צריך להיות קטן קטן קטן (ולכן הסקריפט מגדיר ברגיל סגנון עם גדלים כמו 2.5 3.4 וכדו')יש לי הערות שוליים, שבפסקה הראשונה של כל הערה אני רוצה לעשות חלון, ולא בשאר הפסקאות. אז הגדרתי בסקריפט לעשות חלון להערות שוליים, ולמטה בהגדרות גרפ, הגדרתי שכל פסקה שמתחילה עם סגנון תו מסוים שלא יעשה שם חלון. למעשה תסתכלו מה התוצאות.
צפה בקובץ המצורף 1000645
צפה בקובץ המצורף 1000644
???הייליגע רבי,
אבל אם יש אפשרות שהסקריפט עובד על פי סגנון תו או גרפ, כנראה שהסקריפט כן אמור לזהות שזה סגנון תו, והוא אמור להתמודד עם זה לא? אם אני אמחוק הסגנון תו, אז לא יבא לידי שימוש כלל האפשרות של חלון ע"פ סגנון תו.יש לך סגנון תו שהוא כנראה סגנון מקונן (ובחלק מהמקומות אינדיזיין לא מתייחס אליו כמשהו קיים (ככה זה גם בסגנונות גרפ) וזה יכול להיות שורש הבעיה) על המילה הראשונה שבפסקא. אתה צריך לבטל אותו, אחרת יש לך התנגשות בין ההגדרה של הדרופ-קאפ שהסקריפט מחיל, לבין ההגדרה של סגנון התו, כי בשביל לקבל דרופ-קאפ בגודל נורמלי שיתאים ל"חלון" הפונט צריך להיות קטן קטן קטן (ולכן הסקריפט מגדיר ברגיל סגנון עם גדלים כמו 2.5 3.4 וכדו')
!!!!
יש הבדל בין סגנון תו שאתה החלת ידנית או על ידי חיפוש והחלפה, לבין סגנון תו מקונן או סגנון גרפ.אבל אם יש אפשרות שהסקריפט עובד על פי סגנון תו או גרפ, כנראה שהסקריפט כן אמור לזהות שזה סגנון תו, והוא אמור להתמודד עם זה לא? אם אני אמחוק הסגנון תו, אז לא יבא לידי שימוש כלל האפשרות של חלון ע"פ סגנון תו.
גם בצילום מסך אתה יכול לראות שהתוכנה מזהה שזה סגנון תו, הגם שזה מקונן.
למעשה מסיבות שונות ומשונות הייתי צריך לייבא עוד פעם הטקסט. בקיצור, לא ניסיתי עדיין הפתרון שהצעתי. אני שומר את זה בעזהשי"ת לפעם הבא.!!!!
יש הבדל בין סגנון תו שאתה החלת ידנית או על ידי חיפוש והחלפה, לבין סגנון תו מקונן או סגנון גרפ.
זה שיש אפשרות בממשק, זה לא אומר שבהכרח גם האופציה הספציפית הזו מכוסה. תבדוק אותי ותראה.
תנסה להוריד את הסגנון המקונן (אם ישנו, אם לא - אז אני טועה בכל מה שאמרתי) ותראה אם הסקריפט מתמודד עם סגנון תו ידני.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים