אז אני מתכוונת למי שהוציא ספר\ים...כולנו סופרים/ות
השאלה האם הוצאנו ספר.... בימינו זה לא "אפיק פרנסה" ריווחי....
לפני פורים, נגיד?שלושה-ארבעה חודשים לפחות.
כן. אבל עדיף לקחת מקדם ביטחון של עוד חודשיים לפחות...לפני פורים, נגיד?
את כותבת מידיעה\ניסיון?כן. אבל עדיף לקחת מקדם ביטחון של עוד חודשיים לפחות...
כן.את כותבת מידיעה\ניסיון?
אגב, אני כותבת גם מניסיון כעורכת לשון שעובדת עם הוצאות ספרים.את כותבת מידיעה\ניסיון?
אגב, אני כותבת גם מניסיון כעורכת לשון שעובדת עם הוצאות ספרים.
אני חושבת שכן.זאת אומרת שבתקופה הזאת אני אמורה להיות לקראת סיום?
וזה נחשב קצב טוב?!
הלוואי בעזרת ה'...וואי, הלוואי. חלוםםם
עובדת על זה עכשיו, אבל אני ממש בהתחלה. כשיהיה לי כיוון יותר ברור אני אשתף, בעז"ה.
מה הטעות אנוש?מקווה שאני לא יוצאת קרציה, אבל השם האמיתי שלי הוא נועה לבין. טעות אנוש שלי.![]()
לאמה הטעות אנוש?שכתבת תמר?
לא נורא...לא
את ההודעה הראשונה שלי כאן כתבתי בחשבון @תמר לבין (שהיה שייך לאימא שלי פעם...), וקיבלתי עליה בערך 11 לייקים וכמה אנשים שציטטו אותי. זה היה בפורום לוהט, אז כנראה שלכן זה קרה...
בקיצור, ממש התרגשתי ועניתי לכולם בניק הזה, ובאותו שבוע אפילו השתתפתי איתו באתגר. איכשהו נהייתי מוכרת כאן, וככל שעובר הזמן חבל לי לאבד את העוקבים וממוצע הלייקים שלי
וכדי שאני לא אתלבט מה לכתוב על הספרים שלי בעתיד, אני נאלצת לחפור פה לכולם שהשם שלי הוא @נועה לבין .
כן, אפילו יש לי חשבון כאן שהוא לגמרי שלי! רק שהוא לא בשימוש...
הוצאתי כמה ספרים, אבל אני מעדיפה להישאר פה אנונימית....
תני רמז...הוצאתי לאור שני ספרים, אבל מניחה שהם לא ממש יעניינו פה את הציבור... (ספרי נוער, ואני לא משתייכת לציבור החרדי הקלאסי)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים