נכתב ע"י כוכב103;190022:קורל לא קורס סתם קורל הוא קצת מפונק אבל לא יותר מזה:
אם החלטת לכתוב טקסט בעברית ואנגלית באותה תיבה - דפקת את הקובץ לצמיתות!
כנ"ל לכתוב עם "קייפסלוק" דולק.
וכן קו תחתי לטקסט
חוץ מזה אם תעבדי לפי הכללים שלו שום דבר לא קורס - מנסיון של הרבה שנים מוצלחות!
נכתב ע"י זינוק;190910:אני שמה כאן עמוד אחד של העיתון - אולי דעתכם תשתנה? פשוט חברה המליצה לי בחום על אילוס'. סוג העבודה בעיתון הוא שינוי תוכן המודעות וצימצומים היא העבודה המורכבת. אני בד"כ נתקעת בחוסר מקום וצריכה למצמם עמודים ולגרור מעמוד לעמוד (אני מעדיפה כל עמוד בקובץ לבדהשאלה בכל אופן מה הכי דומה לקורל למה לא כדאי אילוסטריטור? מה החסרונות של אילוסטריטור?
נכתב ע"י אוהב0ישראל;190913:אני לא יודע מדוע אני קורא שוב ושוב את התגובה הזו, ולא מוצא אותה בקורל שלי...
יש בעיות שהמילים האנגליות לפעמים "בורחות" מתיבת הטקטס, אבל לאבד את הקובץ לצמיתות?!
וכנ"ל עם קייפלוק דולק....
משהו במערכת המחשב שלך לא עובד נכון, אבל זו בהחלט לא בעיה של קורל.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים